Поділитись:

Любив людей, дбав про рідних і село: у громаді біля Луцька попрощалися з Героєм (відео)

Середа, 08 червня 2022, 15:29
Любив людей, дбав про рідних і село: у громаді біля Луцька попрощалися з Героєм (відео)

У селі Вишнів Підгайцівської громади 7 червня прощалися із загиблим Героєм Петром Гаражджуком, який віддав своє життя за Україну.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Конкурент TV.

Загиблого Героя зустрічали зі сльозами на очах, скорботою та біллю від непоправної втрати, з квітами та на колінах, щоб віддати належну шану та провести в останню путь. Про це повідомили на сторінці Підгайцівської громади у фейсбуці.

«Відкритий до людей, щирий, турботливий, працьовитий… Любив людей, повсякчас дбав про родину і рідне село, справжній господар ..», – так характеризували односельчанина місцеві.

На подвір’ї рідної оселі Петра – у селі Вишнів родина, мешканці, духовенство, представники місцевої влади, військові спільно молилися за душу убитого загарбниками воїна.

Від батьківської хати траурна хода у супроводі оркестру прямувала до Храму Св. великомученика Димитрія Солунського, де відспівали бійця та поховали на місцевому кладовищі села Вишнів поруч церкви.

Зазначимо Гаражджук Петро Васильович 1972 р.н. був призваний до війська 26 лютого 2022 року.

Герой загинув 1 червня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Петро Гаражджук вже мав бойовий досвід, адже брав участь в АТО. У загиблого лишилися дружина, донька, онучка.

Редакція телеканалу Конкурент ТВ висловлює щирі співчуття рідним  і близьким загиблого Героя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів