Радник глави МВС ініціює дозвіл чоловікам виїжджати за кордон (відео)

Середа, 08 червня 2022, 19:36

Радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів зазначив, що ініціює дозвіл чоловікам виїжджати за кордон. Однак на разі ініціатива лишається на рівні ідеї.

Про це посадовець заявив в ефірі телеканалу Конкурент TV.

«Це, на жаль, поки лише ідея. Але я її піднімаю тому, що проблема поглиблюється. Тому доведеться шукати нове вирішення», – зазначив Андрусів.

Як приклад, посадовець наводить бізнес, який був пов'язаний із закупівлею товарів у Китаї. Виникла проблема із доставкою таких товарів.

«Вцілому це завдає дуже серйозної кризи. Суть не в тому, щоб заборонити виїхати. Потрібно просто зробити нормальні правила. Щоб люди розуміли, що дотримуючись певних правил, вони можуть виїхати і повернутися. Така заборона виїзду несправедлива відносно українських чоловіків, які продемонстрували свою готовність захищати країну. На мою думку, через один-два місяці проблема набере шалених обертів», – застеріг Андрусів.

Разом з тим посадовець додав, що його ідею можуть не підтримати, але впровадити альтернативну, наприклад – візи на виїзд.

Нагадаємо, що радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів оцінив воєнну ситуацію як «дуже складу, але не критичну».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: