Поділитись:

Радник глави МВС ініціює дозвіл чоловікам виїжджати за кордон (відео)

Середа, 08 червня 2022, 19:36
Радник глави МВС ініціює дозвіл чоловікам виїжджати за кордон (відео)

Радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів зазначив, що ініціює дозвіл чоловікам виїжджати за кордон. Однак на разі ініціатива лишається на рівні ідеї.

Про це посадовець заявив в ефірі телеканалу Конкурент TV.

«Це, на жаль, поки лише ідея. Але я її піднімаю тому, що проблема поглиблюється. Тому доведеться шукати нове вирішення», – зазначив Андрусів.

Як приклад, посадовець наводить бізнес, який був пов'язаний із закупівлею товарів у Китаї. Виникла проблема із доставкою таких товарів.

«Вцілому це завдає дуже серйозної кризи. Суть не в тому, щоб заборонити виїхати. Потрібно просто зробити нормальні правила. Щоб люди розуміли, що дотримуючись певних правил, вони можуть виїхати і повернутися. Така заборона виїзду несправедлива відносно українських чоловіків, які продемонстрували свою готовність захищати країну. На мою думку, через один-два місяці проблема набере шалених обертів», – застеріг Андрусів.

Разом з тим посадовець додав, що його ідею можуть не підтримати, але впровадити альтернативну, наприклад – візи на виїзд.

Нагадаємо, що радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів оцінив воєнну ситуацію як «дуже складу, але не критичну».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів