Поділитись:

Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)

Понеділок, 06 червня 2022, 14:59
Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)

На автомобільній дорозі Н 22 Устилуг – Луцьк – Рівне стартували роботи з відновлення дорожньої розмітки на пішохідних переходах.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

У понеділок, 6 червня, дорожники працюють в межах села Струмівка. Водночас задля продовження терміну служби існуючого дорожнього покриття на цій ділянці дороги Н 22 виконуються роботи з герметизації поздовжніх тріщин. 

На сьогодні на відтинку автошляху Н 22 від м.Луцька до межі з Рівненською областю ліквідовано близько 11 000 метрів тріщин дорожнього покриття.

«Закликаємо водіїв бути максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт та дотримуватись правил дорожнього руху!», – додали у Службі автодоріг.

Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)Під Луцьком на дорозі до Рівного малюють «зебри» і заливають смолою тріщини (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 березня 2024
23:57
06 березня 2024
23 лютого 2024
02 лютого 2024
19 січня 2024
09 листопада 2023
03 листопада 2023
20 жовтня 2023
13 жовтня 2023
06 жовтня 2023