Поділитись:

«Всі люди Ковеля! Дякую вам за те, що ви – Люди!» – маріупольчанку вразило, що їй повернули загублені гроші

Понеділок, 16 травня 2022, 17:25
«Всі люди Ковеля! Дякую  вам за те, що ви –  Люди!» – маріупольчанку вразило, що їй повернули загублені гроші
Маріупольчанка Вікторія, яка, тікаючи від війни, переїхала жити до Ковеля, шокована тим, що їй повернули гроші, які вона загубила в місті.
Про це пише мер Ковеля Ігор Чайка на своїй сторінці у фейсбук.
«Хочу, щоб ви це прочитали. Тому що ці слова  про вас і для вас, дорогі ковельчани», – написав Чайка.
Мер розповів, що Вікторія переїхала в Ковель 30 березея разом з шестирічним сином. А 5 травня з того пекла вдалося вирватися і її батькам.
У неділю, 15 травня, гулючи в місті, жінка забула рюкзак в парку Шевченка. А у рюкзаку документи і всі гроші. Не дуже вірячи, що хтось поверне гроші, жінка все ж подала оголошення в інтернет.
Вікторія написала:
«Добрий день! Я  з Маріуполя. Мене звати Вікторія. Вчора в парку загубила свій рюкзак. Його знайшли і повернули мені. Хочу висловити величезну подяку групі («Оповіщення. Ковель») та вашій праці, Юлії, яка написала про мою біду, Анастасії, яка повернула мені мої речі та не взяла навіть винагороду, яку я їй настирливо пропонувала. Поліції  за небайдужість.
У вас в Ковелі  абсолютна інша планета!
Таку концентрацію порядних, чесних, чуйних, добрих людей я не бачила в жодному місті нашої країни! Це просто диво якесь, чесно.
Всі люди Ковеля! Дякую вам за те, що ви  Люди! Переживши події в Маріуполі, втративши все (бізнес, дім, квартиру), я не відчуваю, що знаходжуся серед чужих людей. Я ніби вдома. Тільки люди  кращі!!!
Дуже добрі справи ви всі разом робите! Я ледве не лишилася без останніх грошей, я вже так плакала… у мене був такий відчай  не уявляєте. Мама плаче. Стали з нею, обійнявшись, і молимось.  І Господь зглянувся на нас! Ще раз дякуємо вам усім! Якщо потрібна якась допомога  звертайтеся! Чим зможу  допоможу», – написала жінка.
Надрукувати
мітки:
коментарів