Поділитись:

Представились «ДБР»: депутата Луцькради намагалися викрасти невідомі (відео)

Вівторок, 10 травня 2022, 20:29

Голову фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді, директора ІА «Конкурент» Тараса Шкітера намагалися викрасти невідомі особи, які представилися «співробітниками ДБР».

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Сьогодні мене намагалися залякати та вивезти до Львова невідомі люди. Зі мною зустрілися двоє людей, які представилися працівниками Державного бюро розслідувань. Один з них назвався співробітником ТУ ДБР у місті Львові, підполковником Кушніром Олегом Сергійовичем. Він повідомив, що на мене, нібито, є донос, і вони хочуть перевірити, чи він відповідає дійсності», – написав Тарас Шкітер.

Тарас ШкітерТарас Шкітер
 

За словами політика, чоловік запропонував відразу сісти у їхнє авто та негайно поїхати у  Львів, щоб пройти поліграф.

«Ці люди не надали ніяких документів чи підстав для таких дій, не дозволили сфотографувати свої посвідчення. Тому такі дії у мене викликали багато запитань щодо законності. Я публічна людина, депутат Луцької міської ради, постійно знаходжуся в Україні, займаюся волонтерською діяльністю, доставляю гуманітарну допомогу в різні міста України», – додає Тарас Шкітер.

Політик нагадує, що він також є керівником Інформаційного агентства «Конкурент» та з першого дня війни працює на інформаційному фронті.

Нагадаємо, що неодноразово сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» приходили погрози з росії за нашу діяльність.

«Звичайно я відмовився від пропозиції сісти в автомобіль до незнайомих мені людей та кудись з ними їхати. Тим більше, що під час війни неодноразово викрадали публічних діячів», – додав Тарас Шкітер.

Як зазначив публічний діяч, він відразу проконсультувався щодо цієї ситуації з адвокатом.

«Я живу і працюю в Луцьку, ні від кого не переховуюся і не збираюся цього робити, а тому буду діяти виключно у правовий спосіб. Своєю чергою, мій адвокат направив адвокатський запит в центральний офіс ДБР. Вважаю, що всі державні органи мають діяти виключно в законний спосіб, а не чинити неправомірний тиск на громадян. Обіцяю і далі інформувати про хід цієї неприємної ситуації», – зазначив Тарас Шкітер.

Нагадаємо, що голова фракції політичної партії «Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер оприлюднив звіт про роботу волонтерського штабу за минулий тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 лютого 2024
06 лютого 2024
18 січня 2024
06 січня 2024
13 грудня 2023
03 грудня 2023
11 жовтня 2023
01 вересня 2023
31 серпня 2023