Поділитись:

Погрози рашистів журналістам: Максим Онопрієнко розповів як реагувати (відео)

Четвер, 05 травня 2022, 21:35
Погрози рашистів журналістам: Максим Онопрієнко розповів як реагувати (відео)

У програмі «Прайм-Тайм» журналісти телеканалу «Конкурент TV» поспілкувалась із членом Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Максимом Онопрієнком про безпеку журналістів у воєнний час.

Адже з початку широкомасштабного російського вторгнення до України загинули  23 медійники, а понад сто регіональних медіа на тимчасово захоплених територіях змушені були припинити роботу через погрози. На пошту «Конкурент TV» також неодноразово надходили листи із погрозами. Окрім цього сайт видання постійно зазнає хакерських атак.

Онопрієнко зазначає, що у такій ситуації перш за все потрібно повідомляти відповідні органи: правоохоронні, СБУ. Якщо медійники є ліцензіатами, то потрібно також повідомити Нацраду, адже будь-який розголос може допомогти.

«Крім того, варто проаналізувати ці погрози тверезо та без паніки. Зробити висновки як ви можете підготуватись, щоб відбити ці атаки, може залучити якісь резервні ресурси чи посилити охорону, спланувати порядок дій якщо не буде доступу до того чи іншого мовлення», – зауважує Максим Онопрієнко.

Якщо журналістам вдалося зафіксувати такі воєнні злочини рф на території України, то потрібно надати їх Нацраді або напряму Генпрокуратурі – це все допоможе у розслідуванні 

Детальніше – у відео

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 березня 2024
13 березня 2024
04 грудня 2023
21 листопада 2023
10 листопада 2023
24 липня 2023
20 червня 2023
15 червня 2023
01 червня 2023