Поділитись:

Лучанка Ірина Сосніна фанатіє від росії і путіна: хто вона та чому за «русскій мір» (відео)

Середа, 04 травня 2022, 20:40

В Україні після початку війни наші спецслужби почали виявляти все більше  зрадників, які роками працювали на ворога – росію, яка нині вбиває українців не жаліючи нікого, навіть дітей. Зокрема і на Волині таких «персон» вистачає. Яскравий тому приклад – луцький авіалюбитель Ілля Сметанін, який за версією слідства зливав інформацію про луцький військовий аеродром російським спецслужбам. Або ж брати-комуністи Кононовичі.

І от таких «патріотів» в нашій області на жаль може бути чимало. Волинянам добре відома ще одна людина, яка у соцмережах підтримує війну і володимира путіна. Це – Ірина Сосніна. Лучанка на своїх сторінках у інстаграм та фейсбук викладає фото про підтримку кремля та московії, а також пише дописи про те, яка погана українська влада.

Чому вона підтримує тих, хто жорстоко катує і по-звірячому вбиває українців журналісти телеканалу Конкурент TV вирішили запитати у неї особисто. Відомо, що вона нині перебуває за кордоном у Польщі тому зв'язатися із нею можна тільки телефоном. Однак, вона не відповіла на дзвінки журналістів і не прочитала повідомлення. Тому команда телеканалу вирішила особисто поговорити з її сусідами та рідним.

Деталі – у відео

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів