Поділитись:

Для українців запустили безкоштовний курс психологічної допомоги

Субота, 30 квітня 2022, 07:42
Для українців запустили безкоштовний курс психологічної допомоги

Prometheus запускає безкоштовний онлайн-курс з базової психологічної допомоги, на якому навчатимуть справлятись з наслідками стресових ситуацій, пов’язаних з війною.

Про це повідомляє Українська правда.Життя.

На курсі можна буде навчитись визначати ознаки стресу та як реагувати на нього, а також засвоїти перевірені техніки надання психологічної допомоги собі та своєму оточенню.

«Запустити безкоштовний онлайн-курс базової психологічної допомоги – саме таким був найпопулярніший запит слухачів Prometheus від початку великої війни», – розповів співзасновник Prometheus Іван Примаченко.

Техніки та знання з курсу допоможуть не лише точково стабілізувати психіку, а й завадити загостренню психологічних проблем та уникнути хронічної стадії.

Програма занять є глибоко практичною і заснована на досвіді роботи з людьми, які переживають кризові моменти у своєму житті.

«Курс допоможе слухачам впоратися зі стресом та допомогти своїм близьким пережити ці непрості часи, дати раду неконтрольованим емоціям та допомогти психіці на шляху до зцілення», – додає Іван Примаченко.

Він наголошує: програма не замінить професійної психологічної та психотерапевтичної роботи, але допоможе значно зменшити рівень психологічної травматизації.

Автори курсу підготували теоретичну частину та практичні поради, які можна використати в незалежності від професії.

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 листопада 2023
20 листопада 2023
23 жовтня 2023
25 липня 2023
08 липня 2023
26 червня 2023
05 червня 2023
25 листопада 2022
30 вересня 2022
28 вересня 2022