Поділитись:

Як краще вивчати англійську мову з носієм мови

Середа, 27 квітня 2022, 13:41
Як краще вивчати англійську мову з носієм мови

То як же вивчити англійську з носієм мови? Відповідь досить проста: так само, як і вивчили рідну мову. З першого уроку почати активно практикуватися: спочатку вивчити нові слова та їх правильну вимову шляхом багаторазового повторення, а потім складати цілі пропозиції. Іншими словами, до 80% уроку ви говорите англійською. Без заучування, тільки живе спілкування та розуміння правил. Так ви позбавитеся словесних бар'єрів.

Ніхто краще за носія мови не познайомить з усіма «підводними каменями» граматики, щоб ви могли правильно висловлювати свої думки в розмовній мові та на листі, навіть якщо ви здатні освоїти мову самостійно, не ігноруйте можливість удосконалювати якість освіти на індивідуальних заняттях, у групі, або на курсах англійської мови English Prime у Києві.

Переваги та недоліки вивчення англійської з носієм

Ви взялися вивчати англійську мову, і відразу виникає питання, з яким викладачем почати займатися? І чому англійську мову треба вивчати з носієм мови? Вивчення англійської мови з носієм з нуля в перші місяці буде більш напруженим, оскільки вимагатиме великої зосередженості та старанності. При цьому уроки з носієм дають великий потік інформації, занурюють учнів у мовне середовище. Згодом мовні труднощі минають, і учні легко сприймають мову носія; надалі їм набагато простіше адаптуватися у спілкуванні з іноземцями і засвоювати новий матеріал. Заняття з російськомовним репетитором не створюють ґрунт для подібних труднощів на самому початку навчання, адже кожен вираз пояснюється російською мовою, але в цьому полягає основна нестача занять із російськомовним викладачем. У майбутньому, при спілкуванні з англомовними людьми чи інших стресових ситуаціях такі учні часто губляться.

Кому підійдуть уроки з носієм мови

Визначте рівень знання мови на даний момент і мотив. Чи готові отримувати знання від носія? Тоді дайте відповідь собі чітко на пару запитань:

  • З якою метою я вивчаю англійську (подорожі, саморозвиток, робота…)?
  • Який у мене рівень знання мови зараз?
  • Чого я хочу досягти і з якою старанністю я готовий займатися?
  • Чи я зрозумію правила, якщо пояснення буде в основному іноземною мовою?

Спробуйте пробне заняття з нейтивом практично. Якщо ви ще сумніваєтеся, відвідайте кілька занять зі спікером. Вже на першому занятті ви познайомитеся з методикою викладання і точно дізнаєтесь багато нового, найімовірніше, не встигнете помітити, як швидко пролетів урок.

Як відбуваються заняття з носіями мови

Ви не тільки ведете діалог з репетитором, але й виконуєте різні креативні завдання, удосконалюєте знання граматики, а також читання та сприйняття на слух, збагачуєте свій словниковий запас. Викладач перевіряє ваші відповіді у реальному часі та одразу виправляє проблемні місця, пояснює незрозуміле та наводить приклади правильного вживання. Додаткові матеріали до уроків розроблені за сучасними техніками і включають відеофрагменти, аудіо і пізнавальні статті.

Як краще вивчати англійську мову з носієм мови

Як вибрати курси з носіями мови

Вивчення англійської мови як ніколи є актуальним у сучасному світі. Тому на ринку послуг представлено безліч курсів та шкіл, і у кожного є свої особливості, плюси та мінуси. Перед тим, як починати навчання в тій чи іншій школі, визначтеся, яка форма навчання підходить вам: онлайн або офлайн?

Другим не менш важливим кроком буде вивчення компетенцій викладача: наявність сертифіката про те, що він пройшов необхідне навчання, і тепер може знаходити підхід до кожного студента та передавати свої знання.

Як максимізувати користь від занять

Є 5 основних факторів, які дозволять вам подвоїти якість навчання з носіями мови і отримати максимальну користь від нього:

  • Правильний педагог (про це згадувалося раніше).
  • 80% часу від уроку на практику (завдання, аудіювання); 20% на теорію (вивчення правил)
  • Частота занять та повторення пройденого
  • Мотивація та бажання
  • Не соромтеся говорити викладачеві про те, чого не розумієте
Надрукувати
мітки:
коментарів
15 грудня 2023
08 грудня 2023
24 листопада 2023
22 листопада 2023
09 листопада 2023
07 листопада 2023
04 листопада 2023
13 липня 2023
01 липня 2023
28 червня 2023