Поділитись:

Сашко Положинський збирає фото дівчат для нового музичного відео

Середа, 27 квітня 2022, 09:50

Музикант, колишній фронтмен гурту «Тартак» Олександр Положинський просить дівчат надсилати свої фотографії в сучасних реаліях, аби потім використати їх у музичному відео. 

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Дівчата наші милі, дорогі наші, прекрасні! Маю до вас одне прохання! Знаю, що вам зараз нелегко, знаю, що болісно, знаю, що викинуло вас зі звичного життя й розкидало по світу. Взимку ми з Романом Сорокою та Вадимом Захарченком записали гарну пісню. Сумну пісню. Але гарну. Vetra Varvaкa збирався зняти відео. Варвара Шевчук перед тим зробила гарну фотосесію. Готувалися. Переносили. І вже ось-ось мали знімати. Але всі плани нам ху*ло поламало. Тепер вже і сюжет, який ми вигадали, неактуальний, і актори задіяні в зовсім інших справах. Та й сама пісня набула геть інакшого відтінку тепер", – зазначив Положинський. 

Тож тепер він закликає дівчат сфотографуватися у сучасному житті, у новиж життєвих локацій. А потім ці фото потраплять у музичне відео:

"Тому прошу: будь ласка, зафільмуйте себе, гарних, чи хтось хай вас зафільмує – у вашому теперішньому житті, в нових життєвих локаціях. Буквально кілька секунд вашого нового життя в новому місці. А Barabas Karabas потім все це гарно змонтує в одне музичне відео". 

Зняти треба горизонтальною камерою і надіслати в хорошій якості на адресу [email protected].

Нагадаємо, що Олександр Положинський зміг зібрати 28 тисяч євро для купівлі авто на потреби армії та особисто доставив два десятки машин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів