Поділитись:

Авто для ЗСУ треба все більше: Сашко Положинський просить про допомогу

Понеділок, 11 квітня 2022, 15:09

Колишній фронтмен гурту «Тартак» лучанин Олександр Положинський, який займається доставкою авто з-за кордону для потреб армії, повідомив, що потреби у машинах зростають, а задовольнити їх всі не вдається через брак коштів. Тож волонтер звертається по допомогу небайдужих.

Про це Олександр Положинський написав у своєму Фейсбуці.

«Коштів завжди менше, ніж потрібно. Доводиться відмовлятися від деяких хороших машин, бо надто дорогі. Доводиться постійно шукати дешевші варіанти, але придатні до використання й виконання завдань. Буває, що авто ламаються чи випадково псуються в дорозі, тож доводиться витрачати ресурси та час на ремонт», – написав Олександр Положинський.

Разом з тим замовлення продовжують надходити, тож, зазначає Положинський, інколи доводиться відмовляти.

«Відмовляємо тим, хто потребує надто дорогого авто. Наприклад, пікап у нас рідкість, а їх просять часто. Вибачте, нема. На ті, що є, надто велика черга. Буває, надходять прохання від тих, хто ще не в боях, доводиться відмовляти, бо в пріоритеті передова. Люди ображаються, неприємно», – додає Олександр Положинський.

Як повідомляє волонтер, список замовлень не скорочується.

«Виконали кілька замовлень, викреслили, а вже з‘явилися нові. Часто більше, ніж було. Треба так треба, намагаємося допомогти», – зазначає Положинський.

Також він подякував усім, хто долучився до підтримки та наголосив, що фінансова допомога все ще необхідна. 

«Я вдячний кожному, хто допомагає. І прошу вас – не карайте себе і не вибачайтеся, що не можете допомогти, чи що сума вашої допомоги невеличка. Я сам такий – комусь допомагаю невеликою сумою, комусь – лише вподобайкою чи поширенням, комусь просто добрим словом. Важливо все, розумію все. На цей момент сума нашого з вами збору сягнула 20 000€. Можна вважати, що ваша часточка є в кожній з 150 машин, які ми завезли. Якщо такий підрахунок вас не дуже влаштовує, то безпосередньо через мене до військових потрапило вже 8 авто. І ще дві на підході», – підсумував Олександр Положинський.

Хто має бажання і можливість підтримати:
Приват: 5168742230647491
PayPal: [email protected]
 

Нагадаємо, що команда луцького артиста, колишнього фронтмена гурту «Тартак» Олександра Положинського змогла доставити з-за кордону та відправити на фронт понад сотню автівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів