Поділитись:

путін звинуватив Україну у підготовці замаху на головного пропагандиста рф

Понеділок, 25 квітня 2022, 16:18

президент росії путін заявив про те, що Україна нібито готувала напад на «відомого російського журналіста». У федеральній службі безпеки заявили, що йдеться про пропагандиста та ведучого телеканалу «Россия-1» владіміра соловйова.

Про це путін заявив на розширеній колегії російської генпрокуратури, пише Суспільне.

«Сьогодні фсб припинила діяльність терористичної групи, яка готувала вбивство одного з відомих вітчизняних тележурналістів. Куратори із закордонних спецслужб, у тому числі ЦРУ, мабуть, дають поради Києву про замахи на російських журналістів», — сказав путін.

У федеральній службі безпеки заявили, що йдеться про пропагандиста соловйова. Як повідомила фсб, вбивство «планувалося на завдання Служби безпеки України».

російські силовики стверджують, що у підозрюваних знайшли саморобний вибуховий пристрій, вісім «коктейлів Молотова», шість пістолетів, обріз мисливської рушниці та гранату РГД-5. Крім того, у них виявили українські паспорти із фотографіями членів групи та «націоналістичну літературу».

«Члени злочинної групи дають свідчення про підготовку вбивства соловйова, після якого вони планували втекти за кордон», — розповіли в спецслужбі.

Нагадаємо, що російського пропагандиста владіміра соловйова, який публічно виправдовує війну проти України, хочуть притягнути до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів