Поділитись:

Пропагандиста кремля Соловйова оголосять в міжнародний розшук

Понеділок, 14 березня 2022, 16:13
Пропагандиста кремля Соловйова оголосять в міжнародний розшук

Російського пропагандиста Володимира Соловйова, який публічно виправдовує війну проти України, хочуть притягнути до відповідальності.

Про це повідомляє ДБР.

14 березня Личаківський районний суд Львова задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого Управління ДБР та обрав запобіжний захід – тримання під вартою, російському телеведучому, пропагандисту, члену правлячої політичної партії «Єдина Росія» Володимиру Соловйову.

11 березня за результатом зібраних доказів у кримінальному провадженні йому було повідомлено про підозру у публічних закликах до зміни державного кордону України, що призвело до тяжких наслідків – загибелі людей.

Встановлено, що Соловйов системно підтримував злочинні дії вищого керівництва рф щодо вторгнення в Україну та закликав до зміни її територіального устрою, у тому числі через проведення воєнних дій та знищення військової інфраструктури та мирного населення.

Слідчі ДБР зібрали необхідний пакет документів для оголошення Соловйова в міжнародний розшук, який найближчим часом буде направлений до закордонних колег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів