Поділитись:

У Луцьку готують великодні смаколики для воїнів на передову (відео)

Четвер, 21 квітня 2022, 10:45
У Луцьку готують великодні смаколики для воїнів на передову (відео)

У Луцьку господині взялися готувати Великодні смаколики – паски, імбирне печиво та крашанки – для бійців на передову. Бо ж переконані: і на фронті повинно бути свято.

Вже незабаром посилки відправляться до бійців Волинської бригади, а поки журналісти телеканалу «Конкурент TV» побували на кухні, де усе і готується. 

Пакунки для військових складатимуться з традиційних страв, тож спершу господині взялися за випікання пасок. А потім вирішили приготувати ще й імбирне печиво. 

Працівниці розповіли, що смаколики випікали за традиційними народними рецептами з домашніх продуктів. Також і для крашанок обрали лише натуральні барвники. 

Готували усе це для військових працівниці Луцького національного технічного університету. Тут із перших днів війни усі згуртувались? аби допомагати військовим. Тривалий час в університетській їдальні годували переселенців, волонтерів, а також готували сухпайки для бійців. 

Тож вже незабаром паски, імбирне печиво та крашанки відправляться у святкових пакунках до бійців на передову, аби і там наші захисники відчули смак свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів