Поділитись:

Дружина Медведчука запропонувала обміняти його на британців, яких захопили окупанти (відео)

Субота, 16 квітня 2022, 14:24

Дружина голови політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука Оксана Марченко повідомила про громадян Великобританії, які потрапили в полон до російських окупантів, і закликала обміняти їх на її чоловіка.

Про це повідомила «Українська правда».

«Зі ЗМІ мені стало відомо, що Ейден Еслін і Шон Піннер, які діяли у складі підрозділів 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ в Маріуполі, здалися в полон збройним силам росії та "ДНР".

Звертаюся до рідних та близьких Есліна та Піннера: у ваших силах просити прем'єр-міністра вашої країни Бориса Джонсона вплинути на українське керівництво та домогтися звільнення Ейдена та Шона шляхом їхнього обміну на затриманого київською владою українського опозиційного політика і мого чоловіка Віктора Медведчука», – сказала Марченко.

Звернення Марченко опубліковане російською та англійською мовами.

Нагадаємо:у  кремлі заявили, що голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук не є громадянином росії не має стосунку до «спеціальної воєнної операції», тому варіант з його обміном на українських військовополонених не розглядають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів