Поділитись:

Волинська прокуратура передала ЗСУ 74 арештовані авто

Четвер, 14 квітня 2022, 11:32
Волинська прокуратура передала ЗСУ 74 арештовані авто

Фото ілюстративне

Волинська обласна прокуратура вжила заходів задля передачі на потреби Збройних сил України майна, вилученого у ході досудового розслідування кримінальних проваджень. У тому числі – визнаного речовими доказами та арештованого у провадженнях, процесуальне керівництво в яких здійснювали волинські прокурори.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Для покращення мобільності підрозділів та забезпечення виконання ними бойових задач військовим передано 74 транспортних засоби (легкові авто, вантажівки, вантажно-пасажирські, автомобілі підвищеної прохідності та причепи), понад 35 тонн паливно-мастильних матеріалів.

Окрім того, за клопотаннями прокурорів органів Волинської обласної прокуратури в дохід держави на потреби Збройних сил України звернуто понад 574 тисячі гривень застав, внесених задля забезпечення виконання обвинуваченими у кримінальних провадженнях покладених на них процесуальних обов'язків. Передаватимуть таке майно ЗСУ і надалі.

Нагадаємо, що за поданням Державного бюро розслідувань та Офісу Генпрокурора суд арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна сім’ї Медведчуків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів