Поділитись:

У центрі Луцька виявили понад 200 порушень правил паркування (фото)

Середа, 13 квітня 2022, 14:02
У центрі Луцька виявили понад 200 порушень правил паркування (фото)

У центрі Луцька протягом минулих вихідних інспектори мунварти виявили понад дві сотні порушень правил паркування.

Про це у середу, 13 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Минулих вихідних, 9 і 10 квітня, інспектори з паркування департаменту мунварти виявили понад 200 порушень правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів у центральній частині міста.

Відповідно, інспектори згенерували повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності та постійно проводять роз’яснювальні бесіди з порушниками ПДР.

«Робота в даному напрямку триває, адже мешканці нарікають, що на деяких вулицях нашого міста справжній хаос через те, що водії залишають транспортні засоби «де попало», – зазначили у департаменті.

Муніципальна варта нагадує: якщо ви виявили порушення правил зупинки та стоянки транспортних засобів, звертайтеся за телефонами гарячої лінії ГШР щодня з 06:00 до 23:00:

  • 067 0000 679,
  • 066 102 1 102,

або надсилайте фото- та відеофіксацію виявленого порушення за допомогою зручних для вас месенджерів: Viber, Telegram, WhatsApp.

У центрі Луцька виявили понад 200 порушень правил паркування (фото)У центрі Луцька виявили понад 200 порушень правил паркування (фото)У центрі Луцька виявили понад 200 порушень правил паркування (фото)У центрі Луцька виявили понад 200 порушень правил паркування (фото)У центрі Луцька виявили понад 200 порушень правил паркування (фото)У центрі Луцька виявили понад 200 порушень правил паркування (фото)

Нагадаємо: нещодавно у Луцьку чоловік на прохання інспекторки мунварти перепаркувати автомобіль почав штовханину і забрав її службовий телефон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів