Поділитись:

Зупинка заборонена: водіям нагадають про знаки на Богдана Хмельницького (фото)

Середа, 13 квітня 2022, 09:01
Зупинка заборонена: водіям нагадають про знаки на Богдана Хмельницького  (фото)

Департамент муніципальної поліції Луцькради нагадав водіям про дорожні знаки на вулиці 3.34. «Зупинку заборонено» на вулиці Богдана Хмельницького. 

Знак забороняє зупинку і стоянку транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу), – наголосили в департаменті. 

Зона дії знаку – від місця встановлення до найближчого перехрестя за ним, а в населених пунктах, де немає перехресть, – до кінця населеного пункту. Дія знаку не переривається в місцях виїзду з прилеглих до дороги територій і в місцях перехрещення (прилягання) з польовими, лісовими та іншими дорогами без покриття, перед якими не встановлено знаки пріоритету. Дія знаку поширюється лише на той бік дороги, на якому він встановлений.

Отож, муніципали наполягають на дотриманні ПДР.

Сума штрафу за порушення вимоги цього знаку тягне за собою накладення штрафу у розмірі двадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340 грн).

Зупинка заборонена: водіям нагадають про знаки на Богдана Хмельницького  (фото)Зупинка заборонена: водіям нагадають про знаки на Богдана Хмельницького  (фото)Зупинка заборонена: водіям нагадають про знаки на Богдана Хмельницького  (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів