Поділитись:

Автівки вилучили: у Луцьку й Ковелі зловили чотирьох п'яних водіїв (фото)

Середа, 13 квітня 2022, 18:50
Автівки вилучили: у Луцьку й Ковелі зловили чотирьох п'яних водіїв (фото)

За один день волинські патрульні виявили чотирьох водіїв у стані сп'яніння: трьох у Луцьку і одного у Ковелі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У вівторок, 12 квітня,  під час патрулювання вулицею Ніла Хасевича у Луцьку поліцейські зупинили для перевірки автомобіль Mitsubishi Lancer. У 36-річного водія помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду на місці зупинки показав результат у 2,79 проміле, що майже в 14 разів перевищує допустиму норму.

Цього ж дня луцьким патрульним надійшла інформація, що у бік вулиці Володимирської поїхала автівка Skoda Octavia, водій якої робив незрозумілі речі на дорозі. Патрульні виявили вказаний автомобіль. Керманич пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння. Результат – 1,17 проміле.

Ще одного нетверезого водія Reno Logan виявили на вулиці Воїнів-афганців.

А у Ковелі у стані алкогольного сп'яніння керував водій ВАЗ 2104.

На усіх порушників склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП, а автомобілі доставили на спецмайданчики.

Автівки вилучили: у Луцьку й Ковелі зловили чотирьох п'яних водіїв (фото)Автівки вилучили: у Луцьку й Ковелі зловили чотирьох п'яних водіїв (фото)Автівки вилучили: у Луцьку й Ковелі зловили чотирьох п'яних водіїв (фото)

Нагадаємо: від 26 березня на Волині у водіїв, які сіли за кермо в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, вилучатимуть автомобіль на потреби ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів