Експосадовиця міськради очолила міжнародний гуманітарний проєкт у Луцьку

Середа, 06 квітня 2022, 09:20

Ексочільниця управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності Луцької міської ради Вікторія Гомонець працюватиме над міжнародним гуманітарним проєктом.

Про це колишня посадовиця розповіла у коментарі сайту новин Луцька і Волині Конкурент.

«Певна міжнародна гуманітарна організація розгортає діяльність в Україні, спрямовану на надання гуманітарної допомоги (не продуктової), покращення медичних і соціальних послуг для переміщених осіб, а також для всього населення міст та областей. Власне ця діяльність розглядається як проєкт, який потрібно якомога швидше запустити та реагувати на виклики у співпраці з органами самоврядування та влади, з медичними закладами», – розповіла Вікторя Гомонець.

Колишня посадовиця додала, що міський голова Луцька рекомендував її на посаду координатора проєкту в Луцьку.

«Я пройшла відповідний відбір та організація запропонувала мені співпрацю. Більше про проєкт та організацію обов‘язково розповім після завершення юридичних формальностей, що вирішиться у найближчий термін. Авторитет та перевіреність цього донора підтверджують наші українські та іноземні партнери. Загалом це ще один крок, щоб залучити конкретну допомогу іноземних гуманітарних донорів для всіх, хто опинився в складних життєвих обставинах», – зазначила Вікторія Гомонець.

Також колишня посадовиця додала, що в міській раді працювала понад 10 років.

«Це точно той «вік», коли потрібне «перезавантаження». Маю непоганий менеджерський досвід, який, сподіваюся, стане корисним в іншій сфері.З радістю розповім про новий проєкт, коли всі юридичні справи будуть залагоджені», – додала Вікторія Гомонець.

Нагадаємо, що очільниця управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності Вікторія Гомонець залишила посаду 2 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: