Поділитись:

Луцькі підземелля відкриють для відвідувачів вже в травні

Середа, 22 грудня 2021, 14:09
Луцькі підземелля відкриють для відвідувачів вже в травні

У Луцьку завершилася реставрація підземель під колегіумом єзуїтів. Та для відвідувачів цей об'єкт ще не відкритий. 

Про те, коли лучани та гості міста зможуть відвідати підземелля розповіла начальниця управління міжнародного співробітницвта Луцької міської ради Вікторя Гомонець під час чергової сесії 22 грудня. 

Депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик поцікавився, чому підземелля досі закриті для відвідувачів. 

«Ваше управління реалізувало дуже гарний проект, про його досягнення уже досить широко поінформовано громадськість, але ніхто не розуміє, коли лучани та гості міста зможуть потрапити у нові підземелля. Це спеціально тримається якась інтрига чи ще не завершені роботи? Коли нові підземелля стануть доступними для відвідувачів?», – поцікавився депутат.

Андрій ЛучикАндрій Лучик
 

Вікторія Гомонець зазначила, що підземелля для відвідувачів планують відкрити у травні 2022 року, оскільки ще не завершені всі заходи. 

Як посянила посадовиця, підрядники ще постачають мультимедійне обладання, заплановані закупівлі меблів і прпредментів інтер'єру. Відкриття відбудерться одразу по завершенню проекту.

Андрій Лучик запропонував облаштувати табличку біля місць входу у основне та нове підземелля з інформацією про дату відкриття, щоб люди знали про це і не розчаровувалися. Вікторія Гомонець відповіла, що в управління розглянуть цю пропозицію.

Нагадаємо, що у Луцьку закінчили знімати нестандартний проморолик міста, який розкриє секретні місця і залучить авіацію. Таке відео готують на замовлення Управління туризму та промоції міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів