Поділитись:

Проморолик про Луцьк: секретні місця міста, Леся Українка та король Любарт

Понеділок, 29 листопада 2021, 23:15
Проморолик про Луцьк: секретні місця міста, Леся Українка та король Любарт

У Луцьку закінчили знімати нестандартний проморолик міста, який розкриє секретні місця і залучить авіацію. Таке відео готують на замовлення Управління туризму та промоції міста.

Про це повідомила Фейсбук-спільнота Капці Любарта.

У неділю, 28 листопада, відбулось знімання фінальної сцени. В кадрі ожила Леся Українка завдяки Олені Григоренко та король Любарт, якого зіграв Дмитро Мандзюк. Також в ролику знявся сам міський голова Ігор Поліщук.

«Після перегляду відео лучани відкриють частину свого незнайомого Луцька», – стверджує режисер проморолику Олександр Стеренчук, режисер ролика.

З акторами режисер працює уже не вперше. Раніше знімали промоційний ролик для Луцького підземелля, який презентують лучанам у 2022 році.

«Кожного разу чекаю зйомок як свята! Ретельно готуюсь, створюючи зачіску, макіяж і загальний образ, який передає внутрішній стан моєї героїні. Так, учора я була у ролі Лесі Українки. Погода, чесно кажучи, бажала б кращого, але ні пронизливий холод, ні моросливий дощ не завада нашій команді творити й насолоджуватись процесом», – розповіла дизайнерка та модель Олена Григоренко.

Цікаво, що у промоційному ролику залучать військову та цивільну авіацію. Також у відео очікується відкриття цікавих місць Луцька, які навіть не усі лучани відвідували.

«Звикли, що Луцьк – це парк і максимум центральні вулиці, а це буде сюжетний ролик», – каже режисер.

Над роликом працювали режисер Олександр Стеренчук, оператор Антон Аношин, асистент оператора/звукорежисер – Юрій Бочко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024