Поділитись:

Ед Ширан запросив «Антитіла» виступити на «Концерту для України» у Британії

Субота, 26 березня 2022, 05:36
Ед Ширан запросив «Антитіла» виступити на «Концерту для України» у Британії

Британський співак Ед Ширан відповів гурту «Антитіла», який запропонував влаштувати телеміст Київ-Бірмінгем під час благодійного «Концерту для України». Захід зі збору коштів для допомоги українцям відбудеться 29 березня на Resorts World Arena у британському місті Бірмінгемі.

Про це пише Суспільне.

Гурт «Антитіла» записав відеозвернення до співака Еда Ширана, який разом з іншими відомими британськими музикантами візьме участь у благодійному «Концерті для України» у Бірмінгемі 29 березня.

Учасники гурту «Антитіла», які зараз боронять Україну у лавах територіальної оборони, подякували Еду Ширану за підтримку та запропонували приєднатися до благодійного концерту дистанційно:

«Пропонуємо зробити телеміст Київ-Бірмінгем із живим увімкненням з Києва. Ви граєте там, ми граємо тут, в Києві, у місті, яке не скорилося і ніколи не скориться російським окупантам. Ми не боїмося, ми хочемо через музику показати всьому світу, що Україна сильна і нескорена. Ми будемо битися і співати заради перемоги на очах у всього світу, який підтримує нас», – сказав у зверненні фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Ед Ширан записав відео у відповідь на пропозицію гурту:

«Насамперед хочу сказати всім українцям, що я люблю вас, підтримую вас і для мене велика честь взяти участь у концерті зі збору коштів наступного тижня. Не дочекаюсь, щоб послухати вашу музику також, хлопці», – відповів співак.

Нагадаємо, що до благодійного заходу «Концерт для України» приєднаються Ед Ширан, Каміла Кабелло, Емелі Санде, Грегорі Портер та Snow Patrol.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів