Поділитись:

Британські суперзірки виступлять на «Концерті для України»

Вівторок, 22 березня 2022, 04:33

29 березня на арені Resorts World Arena у Бірмінгемі, Англія, відбудеться «Концерт для України», в якому візьмуть участь Ед Ширан, Каміла Кабелло, Емелі Санде, Грегорі Портер та Snow Patrol.

«Благодійний захід зі збору коштів "Концерт для України" стане фантастичним шоу, в якому візьмуть участь деякі з суперзірок у Великобританії, щоб допомогти зібрати гроші для гуманітарної та фінансової допомоги. Ми розраховуємо на співпрацю з промоутерами та організаторами напередодні концерту, щоби переконатися, що ми влаштовуємо неймовірне шоу, яке, по суті, проливає позитивне світло на народ України», – каже Гай Данстан, один з організаторів концерту.

«Я співатиму, щоб спробувати допомогти кожній безневинній людині, змушеній покинути свій будинок, і на знак солідарності з тими, хто зазнає дискримінації під час цієї гуманітарної кризи», – прокоментувала Емелі Санде.

Усі доходи від спонсорства та реклами, отримані від трансляції, які, як очікується, становитимуть близько $4 млн, будуть передані на потреби українців, які стали жертвами російської агресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів