Поділитись:

У Луцьку оголосили конкурс на декілька автобусних маршрутів

Середа, 23 березня 2022, 17:01
У Луцьку оголосили конкурс на декілька автобусних маршрутів

У середу, 23 березня, члени виконавчого комітету прийняли рішення оголосити конкурс на перевезення пасажирів за маршрутами № 50 “Луцьк – Брище”, № 54 “Луцьк – Рокині”, № 55 “Луцьк – Охотин”.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

До проведення конкурсу та затвердження результатів, на маршрут № 50 “Луцьк – Брище” призначено тимчасового перевізника ФОП Коровіцького А.Л.

Автобуси на цьому маршрутів їхатимуть у прямому та зворотному напрямках: Президента Грушевського, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, с. Княгининок, с. Сирники, с. Брище (місця міжзмінного відстою на пр-ті Президента Грушевського та у с. Брище).

Також оголошено конкурси на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 2 “Залізничний вокзал – Конякіна”, № 3 “Гаразджа (кладовище) – Госпіталь”, № 10 “Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) – Потебні”.

Варто зауважити, до проведення конкурсу та затвердження результатів по автобусному маршруту №2 “Залізничний вокзал — Конякіна” призначено тимчасовим перевізником ТОВ “Бест Ленад Груп”.

Враховуючи звернення мешканців Луцької міської територіальної громади, внесено зміни у схему руху автобусного маршруту №25 “Карбишева — с.Великий Омеляник” в частині доїзду до вулиці Карбишева. Автобуси за маршрутом рухатимуться у прямому напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська, с. Великий Омеляник;

у зворотному напрямку: с. Великий Омеляник, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева та у с. Великий Омеляник).

До проведення конкурсу та затвердження результатів по автобусному маршруту №25 призначено тимчасовим перевізником ТОВ “Бест Ленад Груп”.

Внесено зміни й у маршрут №30 “с.Богушівка — Карбишева”. Шлях за маршрутом у прямому напрямку: с. Богушівка, с. Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева.

А у зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська, с. Забороль, с. Богушівка (місця міжзмінного відстою на вул.Карбишева та у с. Забороль, с. Богушівка).

Прийом документів на усі вищезазначені маршрути триває до 11 години 23 травня 2022 року. Сам конкурс відбудеться 7 червня 2022 року.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що паспорт маршруту №251 оскаржують у суді, а до системи контролю оплати проїзду долучатимуть ветеранів АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
04 квітня 2024
29 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
05 грудня 2023
01 листопада 2023
17 жовтня 2023
16:42
04 жовтня 2023
10:35
30 вересня 2023
25 вересня 2023