Поділитись:

Хроніки війни: дні 23-24

Неділя, 20 березня 2022, 09:58

Все є процесом. Війна – процес, переговори « процес, економіка – процес. Прориви рідкісні. Але ми маємо сприймати все як процес. Ще дуже далеко до точки, в якій можна кричати зрада або перемога. А поки треба запасатися терпінням, облаштовувати країну і життя в нових умовах. Терпіння така ж зброя як і автомат.

Дуже важливо зараз впорядкувати сили. Щодня я бачу як навколо мене через перевтому падають люди. Це треба зупинити. Війна входить в колію. І ми теж. Треба нормально планувати свій робочий, волонтерський, особистий графіки. Перепланувати потрібно не тільки нашу економіку, а й життя кожного з нас. Викиньте думки про швидке завершення. Якщо так буде – відсвяткуєте, якщо ні – будьте готові.

1.Дні наших контратак. Ворога серйозно покромсали і відкинули від Києва, Миколаєва, частково Харкова. В інших містах наші жорстко тримаються і знищують в колосальних кількостях живу силу.

2.Дні нашого ППО. Майже знищеного за словами Путіна. А в реальності наше ППО знищило вже майже третину російського авіапарку СУ і КА. Бомбардування падає в масштабах, десант падає в кількості. Вони таки закінчуються. Ми ще не відчули, але вже скоро і відчуємо.

3.Китай зрушився. Китайці почали торги зі США. І це хороші новини для нас. Значить ця ситуація для них не ідеологічна, тобто підтримати Росію в них немає ідеологічних мотивів. Тому вони традиційно для себе починають торги зі США, що вони виграють від того, що не підтримають Путіна. Попередній досвід каже, що завжди вигідно сторговувались.

4.Уряд по-трохи запускає військову економіку. У всякому випадку приймає рішення в цьому напрямі. Очікуємо найближчим часом і ефективну реалізацію.

5.Путін вигрібає все, що можна по “сусеках”. Тихоокеанські флоти, вірменські миротворці, сирійці, і, однозначно, білоруси. Що ж, всі підуть в слід за “другою армією”.

6. Поклонська розістерилась і попросила закрити наш канал Ищи своих. Дивись с...а. Дивись як виглядає наша відповідь. Ти ще нам за Крим відповісиш.

Стоїмо. Віримо в перемогу. Налаштовуємося воювати в довгу і тільки до перемоги.

Опубліковано з дозволу автора. Оригінал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів