Поділитись:

Хроніки війни: день 21

Четвер, 17 березня 2022, 09:34

Час робить свою справу. Коли я казав, що час працює на нас, то в першу чергу мав на увазі ось це.

1.Байден дав зброю. Тисячі одиниць так довго очікуваного озброєння. Дуже не вчасно, з огляду на руйнування і знищення, яке ми зазнали. Але дуже вчасно, щоб ми змогли продовжити боротьбу, і відкинути ворога. Британія також передасть суперсучасне ППО.

2.Путин таки вибирає дефолт. Сьогодні він заявив, що Захід планує зробити йому дефолт. Формулювання не важливе - головне результат. Чекаємо.

3.В Росії масовий психоз за продуктами. Люди змітають базові продукти з полиць, введені серйозні обмеження. Смійтесь з санкцій Іскандерами.

4.Президент Зеленський виступив в Конгресі США. Наш Президент стає світовим лідером. Світ вже не буде таким як був після нашої перемоги. І наша роль у ньому теж не буде такою, як була.

5.Кадиров нарешті розкрив свою сцикливу сутність. Навіть цей піар герой виявився жалюгідним сцикуном і побоявся заїхати в Україну. Дивіться - військова еліта Росії боїться нашої армії. Які перспективи в них в цій війні з такими сцикунами?

6.Наша армія продовжує смажити російських нацистів. Чим більше трупів, тим краще. Вони мусять платити свою ціну за злочини проти Маріуполя і інших міст. І заплатять не тільки вони, а й їх сімї в Росії.

Незважаючи на наші успіхи трагедія, яка твориться в Маріуполі є страшним нагадуванням про нелюдськість Путіна. Я не знаю, чому Господь допускає таку трагедію. І не знаю як зупинити її сьогодні. Але я точно знаю, що вся кров невинних Маріуполя буде спокутувана тисячами трупів російських солдат.

Ми переможемо у війні, але Маріуполь буде нашим болючим історичним шрамом.

Стоїмо.

Опубліковано з дозволу автора. Оригінал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів