Поділитись:

Хроніки війни: день 19

Вівторок, 15 березня 2022, 09:58

Стоїмо. Навіть Маріуполь стоїть. Наші герої.

1. Ворог завис. Причина зависання розбиті бригади, які намагаються поповнити прихованою мобілізацією. В РФ по трохи назрівають скандали. Матері таки серйозно давлять на командирів частин. Рештки розбитих груп не планують повертатись в Україну, а це означає, що прихована мобілізація має стати явною. Та й мотивації поспішати мобілізуватись - наразі ми не бачимо.

2. ППО - наші хранителі. Сьогодні на власні очі бачив як збили ракету над Києвом. Але зменшення польотів літаків - це теж їхнє досягнення. Путін публічно заявляв, що наше ППО вже майже подавлене. Але натомість йому довелось зменшити польоти своїх літаків. Ні, він не в теплій ванні і не божевільний. Все він знає і розуміє, в якій жопі. Важко навіть уявити скільки життів за ці жахливі дні врятували наші воїни.

3. Економіка виходить на перший план. То ж завтра сподіваюсь Рада ухвалить ряд важливих рішень. Зараз немає смисла їх обговорювати, бо остаточна редакція буде прямо на засіданні. По трохи відновлюють роботу і інші органи. Запрацювали сервісні центри МВС. Тож вже багато послуг можуть бути надані.

4. Китай. Я писав з перших днів, що він відіграватиме ключову роль. І поки він не спішив - одна новина, що Путін попросив в нього військової допомоги, обвалила акції китайських компаній нижче 2008 року. Фінансовий удар і маємо нову заяву міністра закордонних справ про те, що Китай буде максимально сприяти мирному врегулюванню. Насправді, цьому сприяли не тільки США, а в першу чергу ми. Якби не наш самовідданий опір і розгром росіян - все було б вже завершено. Тепер вже всім зрозуміло, що продовження агресії проти України - загрожує всьому світу. І треба терміново цьому класти край.

Тримаймося. Виключно наша стійкість може нас врятувати.

Слава Україні.

Опубліковано з дозволу автора. Оригінал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів