Поділитись:

Хроніки війни: день 15

Четвер, 10 березня 2022, 22:23

Дні в нас мають номери. Ні дат, ні назв - тільки номери. Ці номери - це відлік до нашої перемоги. Ми рахуємо і на одну з цифр все закінчиться. Ми переможемо.

  1. Цей день, без сумнівно, можна назвати трофейним. З різних повідомлень я нарахував близько 30 одиниць техніки ворога, які здобули ЗСУ. Деморалізація російської армії дає такий результат.
  2. Погром під Броварами, фактично ставить хрест на цілі оточити Київ, зрештою, навіть на спробі штруму. І доводить, що Путіну бояться доповідати про реальний стан справ, а тому продовжують просто утилізовувати свої війська. На жаль, ще багато для утилізації.
  3. Переговори очікувано нічого не дали. Але тремтячі руки Лаврова сказали куди більше, чим всі його гебельсівські речі.
  4. Китай вперше назвав війну війною. Так, він грає в свою гру, і точно не є на нашій стороні, але ця гра здається починає мати більше з нашими інтересами, чим російськими.
  5. Наше управління і постачання стає кращим. Ми оправились від шоків. І поступово налагоджуємо і організовуємо роботу наших тилів. Допомогу один одному, підтримку армії і т.д. Відновлюємо роботу органів влади, хоч їх і розкидали
  6. Озвірілі і одичалі російські солдати далі продовжують терор над цивільними. Це вже не армія. Це просто скажені тварини. Ні моралі, ні честі, ні гордості. Але це все істерика. Голодні, кинуті своїми командирами, замерзлі солдати просто б'ються в істериці і мстять цивільним. Таке історія не забуває. Таке не можливо змити. І ваші діти і внуки будуть розплачуватись за ці злочини проти людства.

Від себе скажу, що ми запустили таку операцію на території РФ, через яку їм буде страшно спати. Вони будуть обливатись холодним потом за всі злочини своїх солдат. Все розповім по завершенню війни. Горіть в пеклі покидьки.

Слава Україні. Перемога буде за нами.

Опубліковано з дозволу автора. Оригінал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів