Поділитись:

День 13. Початок великого перелому

Вівторок, 08 березня 2022, 23:22

13 день нашої героїчної оборони приніс нам серйозні геополітичні успіхи.

1. В українську кризу включився Китай. Спочатку китайці займали дуже відсторонену позицію, з підтримкою Путіна. Вони наголошували, що у Росії були підстави хвилюватись і він їх розуміє. Сьогодні Китай активно включився в наш конфлікт, з вимогою переговорів. Це відбулось з двох причин. Перша, обіцянка Путіна завершити це за пару днів - провалилася. І Китай більше не може вдавати, що нічого не відбувається, як він це робив перші пару днів. По-друге, ціна на нафту, якій так радіють в РФ, підриває економіку Китаю. Тому, фактично, Сі Цзіньпін взяв Путіна за вухо і тягне за стіл переговорів. Думаю, що це і причина, чому Лавров погодився на переговори з Кулебою.

2. Захід трощить економіку РФ. І це теж є наслідком нашої героїчної оборони. Якби ми впали за прогнозовані 4 дні - ніхто б не пішов на такі санкції. Байден оголосив ембарго на російську нафту. Це просто катастрофа для російського бюджету, де доходи від нафти складають до 40% в різні роки. Масовий вихід західних компаній створює колосальне безробіття. Тільки Макдональдс і КFC - це мінус 100 тисяч робочих місць. Закриті автозаводи, магазини одягу, загалом мова буде йти про мільйони. Кожен хто сміявся з санкцій, може тепер посміятись з державної допомоги по безробіттю.

3. Ми переможемо, бо проти нас реальні деб..ли. Сьогодні міністр фінансів РФ заявив, що вони виділяють 465 млрд рублів для сімей з дітьми від 8 до 16 років. Не треба буди економістом, щоб зрозуміти, що в умовах падіння курсу рубля, дефіциту товарів, подібна подачка є маслом на вогонь гіперінфляції. Велкам в 90ті росіяни. Ви будете принижені, голодні і бідні.

4. Польша дає літаки. Я казав, що час грає на нас. Ось воно. Просто потрібний був час. Більше того, наші “партнери” насправді весь час сумнівались: чи вистоїмо ми? На 13 день - вони більше не сумніваються. Байден прямо заявив: Україна ніколи не стане для Путіна "перемогою".

5. 13 день ми робимо свою справу. Валимо їх на всіх фронтах. Здається, що вони не закінчуються? Ні, закінчуються. Нові телефонні перехоплення показують масовий вихід з України росгвардії і інших Омонів. Навіть кадирівці тікають. А вагнерівці валяються під Харковом. Деморалізація колосальна. Зрештою, якщо ви слідкуєте за відео полонених, то з перших кадрів гарної форми, зараз ми беремо в полон фактично - бомжів.

6. Але кожний день війни не минає без болю. Нелюди атакують гуманітарні коридори під Маріуполем, бо не можуть перемогти в чесному бою. Убивають невинних цивільних, щоб зігнати свою лють. Вони перейшли до знищення нашої економіки, і почали вже бомбити просто заводи. Ви за все відповісте. Більшість з вас тут ляже. Обіцяю це станеться в наступні два тижні. А ті хто виживе, буде жити в ганьбі і жебрацтві. Це єдине ваше майбутнє.

Я писав вам, що кожний новий день працює на нашу перемогу. І 13 день зробив неоціненний внесок в неї. Але не маймо ілюзій, ранений звір стає ще більш небезпечним.

Тримаймося. Ми переможемо.

Опубліковано з дозволу автора. Оригінал.

Надрукувати
мітки:
коментарів