Поділитись:

Хроніки війни: день 22

Четвер, 17 березня 2022, 23:01

Не чекайте завершення війни. Невпинно щоденно наближайте нашу перемогу. Там де ви є, з тим, що ви можете. Можливо ви побачите тут ще цифру з двома нулями, а можливо і ні. Пам’ятайте - цей день настане, але фокусуйтесь тільки на боротьбі.

1.Сьогодні отримав підтвердження, що північна група російських військ вчора дуже серйозно отримала по мордам.

Важливо, щоб ви всі розуміли. Суть нашої оборони не у звільненні захоплених пунктів чи тримання лінії фронту. Суть нашої оборони максимальне знищення ворога, при мінімальних втратах. Ми маємо справу з Ордою. І треба її винищувати, а не боротися з кожний захоплений квадратний метр. За оцінкою американських колег при втраті в 20 тисяч солдат - армія росіян стане небоєздатною. До цього і йдемо.

2.Завтра будуть новини, які покажуть остаточний злам “хвальоної армії”. Після цього ви зрозумієте, що шансів в них ніяких, але треба час і терпіння.

3.Фраза дня - “порадьте, що нам робити з російськими трупами. Йде потепління і ми боїмося поширення зарази”, отримали від одного з міст на передовій. Це реальність російських втрат. Ще гірше, що орді плювати на ці трупи, а ми навіть не з гуманних, але з міжнародно- правових підстав повинні думати, як їх облікувати і потім дати можливість їх матерям зрозуміти хто загинув.

Кілька днів назад я мав дискусію з іноземцями про Женевські конвенції. І мої знайомі з США визнали, що ситуація, в якій солдати під час служби мають гірші умови, чим передбачені для полонених - в історії вперше.

4.Наступають китайські дні. Саме Китай переважить шальку терезів для Путіна. Наразі виглядає так, що він схиляється до нас. Але з Китаєм ніколи не можна бути впевненим. Побачимо.

5.Тили, тили і ще раз тили. Якщо рухне економіка - не буде військової перемоги, і навпаки. Сьогодні кожен хто відкриває бізнес, виходить на роботу - не менший герой, чим солдат чи волонтер. Почуйте мене, через місяць-два ми почнемо відчувати серйозну економічну кризу. Зараз завершуються запаси ресурсів у людей, і у держави. Якщо економіка не запрацює - то ми провалимося так сильно, що зовнішня допомога не врятує.

Всі хто може, починайте перевозити виробництва. Не чекайте, що війна закінчиться. Дай Бог, щоб вона закінчилась швидко, і ви дурно щось перевозили. Це не страшно. Виходьте на роботу і відкривайтесь всі хто може, там де це безпечно. Так ситуація складна, зруйнована логістика, проблеми з клієнтами, але якщо зараз не почати працювати - то ці проблеми і не вирішаться.

Стоїмо. Молимось за кожне місто під обстрілом. Радіємо кожному трупу російської наволочі.

Перемога буде за нами.

Опубліковано з дозволу автора. Оригінал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів