Поділитись:

У Луцьку муніципали вилучили майже сто літрів сурогатного алкоголю (фото)

Неділя, 13 березня 2022, 14:33
У Луцьку муніципали вилучили майже сто літрів сурогатного алкоголю (фото)

У Луцьку муніципали перевірили за тиждень 81 «точку» продажу сурогатного алкоголю та вилучили майже сто літрів заборонених для продажу у воєнний час напоїв.

Про це у неділю, 13 березня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Департамент муніципальної варти після введення заборони на продаж алкоголю на території Луцької громади відреагував на 46 звернень громадян щодо торгівлі спиртним. Загалом за останній тиждень у Луцьку та прилеглих селах громади перевірили «точки» з реалізації алкоголю за 81 адресою.

Систематично по декілька разів на день перевіряють ринки міста (Центральний, Північний, ринок на ЛПЗ та інші). У громадян, які торгували алкоголем, вилучили 95 літрів сурогатного алкоголю. Також вилучили 804 пачки сигарет без марок акцизного податку.

Муніципали склали шість протоколів за ч. 3 ст. 156 КУпАП та один протокол за ч. 4 ст. 156 КУпАП.

У Луцьку муніципали вилучили майже сто літрів сурогатного алкоголю (фото)У Луцьку муніципали вилучили майже сто літрів сурогатного алкоголю (фото)У Луцьку муніципали вилучили майже сто літрів сурогатного алкоголю (фото)У Луцьку муніципали вилучили майже сто літрів сурогатного алкоголю (фото)У Луцьку муніципали вилучили майже сто літрів сурогатного алкоголю (фото)У Луцьку муніципали вилучили майже сто літрів сурогатного алкоголю (фото)У Луцьку муніципали вилучили майже сто літрів сурогатного алкоголю (фото)

Нагадаємо: з 28 лютого у Луцькій територіальній громаді діє заборона на продаж алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів