Поділитись:

«Сухий закон»: у Луцьку муніципали знайшли «точку» продажу сурогату (фото)

Середа, 09 березня 2022, 13:35
«Сухий закон»: у Луцьку муніципали знайшли «точку» продажу сурогату (фото)

У Луцьку муніципали виявили «точку» продажу саморобної горілки – правоохоронці знищили увесь сурогат, але наступного дня жінка знову продавала алкоголь.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У середу, 9 березня, інспектори виявили продавчиню сурогатного алкоголю у багатоквартирному будинку на вулиці Ветеранів у Луцьку. 

Муніципали зазначили, що напередодні «поліція знищувала сурогат та проводила профілактичну бесіду з громадянкою, що здійснювала його продаж з квартири № 10, що по вул. Ветеранів, 17, проте продавчиня жодних висновків не зробила. На наступний же день вона знову продавала небезпечну речовину». 

На порушницю склали протокол за порушення ч. 3 ст. 156 КУпАП, а весь наявний сурогатний алкоголь вилучено.

У департаменті нагадали. що на території Луцької громади діє розпорядження міського голови «Про заборону продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі» з 28.02.2022 і до закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу чи небезпеки.

«Сухий закон»: у Луцьку муніципали знайшли «точку» продажу сурогату (фото)«Сухий закон»: у Луцьку муніципали знайшли «точку» продажу сурогату (фото)«Сухий закон»: у Луцьку муніципали знайшли «точку» продажу сурогату (фото)

Нагадаємо: 4 березня у Луцьку правоохоронці знищили запас алкогольних напоїв, які зберігав порушник «сухого закону», який діє у період воєнного часу в країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів