Поділитись:

У Луцьку за два дні виявили шість «наливайок», де продавали сурогат (фото)

Середа, 09 березня 2022, 20:34
У Луцьку за два дні виявили шість «наливайок», де продавали сурогат (фото)

Попри те, що на час дії воєнного стану в Україні на території Луцької громади заборонено продаж алкогольних напоїв, «наливайки» продовжують продавати алкоголь-сурогат.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Протягом лише двох днів, 8 і 9 березня, інспектори муніципальної варти виявили продаж сурогатного алкоголю та вилучили понад 40 літрів спиртовмісної рідини у «точках» за адресами: Ветеранів, 17, Запорізька, 27, Черняховського, 17, Львівська,148а, Відродження, 16а, та Соборності, 10.

Рейди з метою виявлення продажу алкоголю-сурогату муніципали будуть проводити й надалі.

У департаменті закликали: якщо вам відома інформація про функціонування так званих «точок», де здійснюється незаконна торгівля алкоголем чи тютюновими виробами на території Луцька, повідомляйте про це департамент муніципальної варти. Конфіденційність гарантують.

Телефон, Viber, Telegram, WhatsApp: 067 0000 679.
E-mail: [email protected]

У Луцьку за два дні виявили шість «наливайок», де продавали сурогат (фото)У Луцьку за два дні виявили шість «наливайок», де продавали сурогат (фото)

Нагадаємо: 9 березня інспектори виявили продавчиню сурогатного алкоголю у багатоквартирному будинку на вулиці Ветеранів у Луцьку. Напередодні поліція знищувала тут сурогат та проводила профілактичну бесіду порушницею, проте продавчиня жодних висновків не зробила. На наступний день вона знову продавала небезпечну речовину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів