Поділитись:

Люди вийшли за продуктами і були розстріляні: що коїться у Харкові (18+)

Понеділок, 28 лютого 2022, 16:21
Люди вийшли за продуктами і були розстріляні: що коїться у Харкові (18+)

Після початку перемовин української делегації з російською, які відбуваються у Білорусі, мирний український Харків почали масивно обстрілювати російські військові. 

З «Градів» гатили по житлових кварталах. Внаслідок обстрілів десятки людей отримали поранення, багато цивільних загинуло. Точної інформації про кількість жертв поки нема. Обстріли тривають. 

ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ

16:32

У телеграм каналі «Верховна Рада» з'явилося відео з квартири, у яку влучив великий артилерійський снаряд, але не розірвався. Однак, квартира все ж зазнала значних руйнувань

16:21

За даними Української правди, обстріл вівся по кварталу вулиць Гвардійців-Широкінців, Дружби Народів та проспекту Тракторобудівників. Під прицільний обстріл потрапили Державна пожежно-рятувальна частина №22, склади на вулиці Бучми та гаражний кооператив.

Військові стріляють по житлових кварталах. Цивільні мешканці, що просто вийшли в магазин за продуктами, потрапили під ворожий вогонь. 

Увага! Відео не для вразливих за посиланням: РОЗСТРІЛЯНІ МИРНІ МЕШКАНЦІ У ХАРКОВІ

ЩО КАЖЕ МІСЦЕВА ВЛАДА

Мер Харкова Ігор Терехов у коментарі УП зазначив: «Ідуть обстріли. По житлових кварталах. Це війна, справжня війна. У нас поранені, і вбиті жителі, мирні. Жертви серед військових. Не знаю, чи це наступ, але поки ми говоримо, от знову стріляють», – додав він.

Пізніше Терехов повідомив, що точно відомо про одну загиблу жінку, а також 15 поранених військових і 16 цивільних. Водночас він підкреслив, що влада ще не може з’ясувати кількість загиблих.

«Харків – це невід'ємна частина України! Ми будемо робити так, і всі місцеві мешканці це підтримують, ми зібралися в єдиний кулак. Ми будемо стояти до кінця за Україну. Ми єдині як ніколи», – наголосив він.

Заступник голови Харківської ОДА Роман Семенуха у коментарі УП повідомив, що наразі йдуть обстріли мікрорайонів Харкова Олексіївка, Салтівка, Павлополь, там проживає більше 1 млн людей.

«Це страшно, гатять з артилерії просто по житлових будинках. Порахувати втрати поки неможливо. Можливо, далі піде наступ», – сказав співрозмовник.

«Конкурент» продовжить інформувати своїх читачів про події у місті. Тримайся, Харкове. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів