Поділитись:

Транспорт для евакуації зі зруйнованої Волновахи потрапив під «Гради»

Понеділок, 28 лютого 2022, 15:58
Транспорт для евакуації зі зруйнованої Волновахи потрапив під «Гради»

Евакуаційний транспорт, відправлений у Волноваху Донецької області, у якій розпочалася гуманітарна катастрофа, поки не дістався місця призначення. Колона потрапила під обстріл російських «Градів».

Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко у Facebook.

«Увесь склад евакуаційної колони цілий і на даний час знаходиться в укриттях. Але! Зранку своїм ходом із Волновахи виїхало з десяток легкових автівок та успішно прослідували у бік Вугледару», – наголосив Кириленко.

За його словами, представники обласної та районної влади чекають на жителів Волновахи у населеному пункті, назву якого людям повідомляють дзвінком представники місцевої влади, яких усі місцеві мешканці добре знають. Він просить дотримуватися лише їхніх інструкцій.

«Щойно вщухнуть обстріли, повторимо спробу евакуювати людей. Укотре звертаюся до міжнародних гуманітарних організацій із закликом відреагувати на гуманітарні потреби людей і сприяти утворенню зеленого коридору для евакуації жителів Волновахи. Люди вже третій день під обстрілами без води, їжі, електрики. Їм потрібна допомога! Навіть російські окупаційні війська мають це розуміти!» – наголосив він.

Нагадаємо, що місто Волноваха Донецької області ущент зруйноване внаслідок інтенсивних боїв. У населеному пункті – гуманітарна катастрофа, люди благають про допомогу та звертаються до всіх ЗМІ, аби привернути увагу до критичної ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів