Поділитись:

Війна з Росією: що там у Луцьку і на Волині 28 лютого [ОНЛАЙН]

Понеділок, 28 лютого 2022, 11:51
Війна з Росією: що там у Луцьку і на Волині 28 лютого [ОНЛАЙН]

фото ілюстративне

Росія почала наступ на Україну зранку у четвер, 24 лютого. Російські війська атакувати українські кордони, у більшості міст України пролунали вибухи на стратегічних військових об'єктах. 25 лютого воєнні дії продовжилися. Українські захисники стримують російських мудаків на різних напрямках. За добу втрати серед українських військових склали 137 осіб, водночас з російського боку загинули 800 людей. Точилися жорстокі бої за Київ. Станом на ранок 26 лютого у росіян вже три з половиною тисячі загиблих. 27 лютого з'являються багато повідомлень про те, як російські солдати б'ють по мирних мешканцях. Збройні сили України дають гідну відсіч. Станом на ранок 28 лютого бойові втрати ворога становлять орієнтовно 5300 осіб.

Журналісти сайту новин Луцька «Конкурент» вестимуть трансляцію головних місцевих новин у режимі реального часу. 

18:38

Від завтра на території Луцької міської територіальної громади громадський транспорт курсуватиме з 07:00 год до 21:00 год.

18:27

Лучанка Галина Падалко, яка проживає у Харкові, поділилася емоціями після пережитого артилерійського удару по місту.

17:48

Територіальна оборона Луцька має термінову потребу у медичних, гігієнічних та інших засобах.

17:21

Для повної й належної підготовки до оборони Луцької громади влада міста планує виділити додатково 12 мільйонів гривень.

17:04

Мешканців прикордонних районів, зокрема й на Волині, попереджають про те, що може зникнути зв'язок, інтернет і телебачення. Це пов'язують із тим, що окупанти можуть глушити зв'язок, інтернет і телебачення для того, щоб дезінформувати населення прикордонних та прифронтових зон.

16:53

У Луцьку розгортає роботу «психологічний штаб». Його мета – надання екстреної та кваліфікованої психологічної допомоги населенню, всім, кому вона невідкладно необхідна.

16:23

Поблизу села Битень Голобської громади вибухотехніки спільно з рятувальниками та правоохоронцями здійснюватимуть планову операцію зі знешкодження боєприпасу часів другої світової війни.

15:53

Владика Михаїл розповів, що з початком війни все більше волинян почали цікавитися переходом їх парафії до Православної церкви України.

15:50

Відповідно до введеного воєнного стану в Україні, на Волині діє комендантська година. На Волині вона функціонує з 22:00 до 06:00. У встановлені години потрібно залишатися вдома, а якщо пролунають сирени – спуститися в укриття

14:40

Усі соціальні виплати у Волинській області будуть здійснені в повному обсязі. Пенсії – згідно зі звичним графіком.

14:25

Сайт новин Луцька «Конкурент» закликає морально підтримати українських захисників, записавши для них послання від дітей. Запишіть коротке відео (до 1 хвилини) про те, що ваша наймиліша у всесвіті дитина думає про війну і що хоче сказати тим, хто захищає нашу країну.

13:18

 Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко повідомив, що Волинь, як ніколи, об’єднана і готова до захисту своїх територій.

12:35

У Луцьку медичний центр «Благомед» вирішив надавати медичну допомогу безплатно. 

12:25

П’яту добу свідомі волиняни облаштовують оборонні контрольно-пропускні пункти біля своїх населених пунктів, укріплюють їх. Про кожен такий пункт мають знати співробітники правоохоронних органів, аби уникнути можливих непорозумінь чи конфліктних ситуацій на них.

12:18

Для покращення обслуговування пасажирів, що прямують до державного кордону України з країнами ЄС, призначили дизель-поїзди, що курсуватимуть за маршрутом Львів – Ковель – Ягодин – Хелм та зворотно.

11:31

На території Волинської області під час воєнного стану працюють «гарячі лінії»

11:26

Київська влада вирішила, що евакуаційний потяг з Києва до Ковеля буде курсувати доти, доки не вивезе зі столиці всіх охочих евакуюватися.

10:25

З понеділка, 28 лютого, з 7 години ранку у Луцькій територіальній громаді діє заборона на продаж алкоголю.

10:09

Станом на ранок 28 лютого у Луцьку ситуація спокійна, ніч також пройшла спокійно. Всі служби, організації та заклади, які підтримують нормальну життєдіяльність міста, працюють у штатному звичному режимі. Громадський транспорт працює.

09:49

У Володимир-Волинській громаді збирають запчастини на потреби армії. Серед потреб військових – низка автозапчастин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 листопада 2023
06 травня 2023
14:51
15 квітня 2022
18 березня 2022
16 березня 2022
15 березня 2022