Поділитись:

Ситуація у Луцьку спокійна, – міський голова (відео)

Понеділок, 28 лютого 2022, 10:09
Ситуація у Луцьку спокійна, – міський голова (відео)

Ситуація станом на ранок 28 лютого спокійна, ніч також пройшла спокійно. Всі служби, організації та заклади, які підтримують нормальну життєдіяльність міста, працюють у штатному звичному режимі. Громадський транспорт працює.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук на сайті Луцької міської ради.

«Сьогодні ми продовжуємо укріплювати наші блокпости, доукомплектовувати тих людей, які несуть службу на блокпостах усім необхідним. Сьогодні ми будемо застосовувати нові засоби для зупинки ворога, у разі намагання ворога пройти у наше місто. Тому сьогодні особливий акцент в роботі на це», – наголосив Ігор Поліщук.

Також міський голова нагадав, що працює центр допомоги територіальній обороні, основний центр якого знаходиться в драмтеатрі. По мікрорайонах є відділення, які працюють в усіх спортивних клубах комунального закладу «Спорт для всіх». Якщо ви бажаєте допомогти, ви можете звернутися в ці місця.

«Ми отримуємо колосальну кількість підтримки для тероборони. Я хочу подякувати сьогодні кожному, хто допомагає, кожному, хто привозить все необхідне, кожному волонтеру, який працює в наших центрах і кожному нашому працівнику», – звернувся Ігор Поліщук до лучан.

Нагадаємо, що внаслідок ракетного удару поблизу Володимира зі сторони Білорусі загинув захисник України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів