Тотальна підтримка армії: благодійний фонд за день зібрав більше, ніж за рік

Середа, 23 лютого 2022, 17:20

Український благодійний фонд «Повернись живим», який допомагає українським військовим, що воюють на Донбасі, протягом доби 22 лютого зібрав 20,5 мільйонів гривень.

Про це йдеться на сторінці фонду у Фейсбуці.

«За вчора ви допомогли війську більше, ніж за весь 2021 рік. Доба проти року. Наша бухгалтерія ледве встигає підраховувати кількість платежів, а військовий відділ у режимі 24/7 конвертує ваші благодійні внески на реальну допомогу на передовій», – повідомили представники фундації.

Директор фонду Тарас Чмут зазначив, що рівень підтримки фонду протягом останніх тижнів – чергове свідчення того, що Україна та українці готові боротися з Росією в усіх можливих формах і проявах.

«Наразі фонд має сотні заявок від військових, які ми оперативно обробляємо, щоб посилювати армійців, і вигравати державі час там, де вона не встигає. Ми дякуємо всім, хто долучився до допомоги!» – додав він.

Нагадаємо, що Росія зігнала з усіх флотів практично все, що має готовність і потенціал вторгнення з моря. Зараз у Чорному та Азовському морях розгорнуто 46 бойових кораблів з усіх флотів РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: