Поділитись:

«Учасник зйомок вкрав у нас з номеру халат», – Пащенко про сценарій скандального телешоу (відео)

Середа, 23 лютого 2022, 20:48
«Учасник зйомок вкрав у нас з номеру халат», – Пащенко про сценарій скандального телешоу (відео)

Нещодавно на новинних просторах пролинула хвиля так званого «хайпу» щодо луцького готелю та його власника, а все через українське телевізійне шоу.

У програмі Прайм-Тайм телеканалу «Конкурент TV» ресторатор та готельєр Володимир Пащенко розповів про залаштунки телешоу «Ревізори на порозі», сценарій, який був у режисерів  та багато чого іншого, що не побачили глядачі.

Він розповів, що вони погодились брати участь у експертному шоу, тому були не готові до подальшого розвитку подій.

«Я зрозумів, що це лише шоу, а не змагання експертів – було б не цікаво як би у Пащенка було б все добре», – додає готельєр.

Володимир також зазначає, що завчасно знали про приїзд гостей і хотіли справити хороше враження, тому номери, у яких би проживали «експерти», уся готельна команда готувала у посиленому режимі так, щоб жодного недоліку не змогли знайти.

«Номери свого готелю, в яких мала відбутись зйомка, ми «розібрали на молекули» – все прибрали, почистили і оновили постільну білизну. Після того ми вручили  ключі знімальній групі – і потім в номері раптом «знаходять» недопалок і білизну з плямами», – додає Пащенко.

Також він розповів, що із самого початку був сценарій шоу і ролі були вже розподілені, але просто учасникам програми цього не повідомили.

Щодо виселення гостей посеред ночі, готельєр розповів, що була домовленість бронювання цих номерів на добу, тобто після сніданку о 12 дня кімнати мали б бути вільні, адже туди мали заселитись відвідувачі готелю «Patio di Fiori». Але учасники програми захотіли побути довше і вже о 12 ночі був останній термін.

«Один з учасників зйомок навіть забрав у нас з номеру халат», – додав готельєр.

До того ж, коли Володимир Пащенко сказав Новому каналу, що хоче вийти з проекту, режисери обурились та навіть не показали приготований сніданок.

«Коли ж ми вирішили вийти з проекту, режисери довго вмовляли залишитись, а потім «Новий канал» попередив, що ми «отримаємо на горіхи»», – каже Пащенко.

Детальніше – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 листопада 2023
01 червня 2023
04 лютого 2023
03 лютого 2023
17 листопада 2022
22:00
06 жовтня 2022
04 жовтня 2022
22:05
29 вересня 2022
22:05
28 вересня 2022