Поділитись:

Недопалок підкинули: луцький готельєр прокоментував скандальне шоу

Вівторок, 15 лютого 2022, 15:00
Недопалок підкинули: луцький готельєр прокоментував скандальне шоу

Луцький бізнесмен, власник готелю Patio di Fiori Володимир Пащенко розповів, що участь у реаліті-шоу «Нового каналу» «Ревізори на порозі» його неприємно здивувала. 

У коментарі журналістам сайту луцьких новин «Конкурент» готельєр розповів, що замість популяризації і підтримки готельного бізнесу автор шоу вболівали за рейтинги і створювали скандали. 

«Я для себе зрозумів, що таке телевізійні проекти на «Новому каналі». Зрозумів, як це відбувається, як вибудовується реаліті-шоу. Оцінюю це наступним чином: все, що не некролог – це все в позитиві. Це досвід, піар, хай і не позитивний. 

Зрозумійте, шоу без скандалу і певних таких моментів – це не рейтингове шоу. Я людина теж медійна, і розумію, що якщо у матеріалі чи в шоу нема скандалу, це не цікаво і не рейтингово. Тому закономірно, що таке шоу пройшло зі скандалом. До участі в цьому шоу я не розумів сам принцип таких програм. Тепер я розумію. Я розумію, що можна зробити буквально все, аби був скандал. Підкинути недопалок, зробити якісь інсинуації, махінації – брудну телевізійну роботу. Не буду когось звинувачувати, бо люди працюють на рейтинг. Це їхня робота, вони цим заробляють гроші», – сказав Володимир Пащенко. 

Також він розповів, що було за лаштунками проекту. Перший візит був у хостел в Тернополі. Володимиру там одразу не сподобалося, тому він відмовився залишатися там на ніч. Відповідно, від тернополян, які приїдуть у його готель, також чекав прискіпливості. 

«Ми розуміли, що вони будуть нас критикувати, розберуть наш номер на молекули. І тому ми, приїхавши у Луцьк, дуже ретельно готувалися. Самі розібрали три свої номери на молекули, на атоми. Купили повністю нову білизну, все було нове. Ми розуміли, що наші конкуренти спробують щось знайти. Тому чистота була ідеальною, ідеально було все. Але, нюанс у тому, що наші номери на три години залишили на знімальну групу. І туди міг заходити хто завгодно. Там перебувало до зйомки людей 20. Коли нам потім пред'явили, що там щось знайшли, уявіть моє здивування. Тому що я перевірив – просто все облазив навколішки. Мої помічники перевірили. Там було 20 перевірок у цих трьох нещасних номерах. І коли нам кажуть «ми знайшли недопалок» чи ще щось, брудну постіль... Ми її за три дні до того купували в магазині – вона навіть не прана ще, повністю нова», – розповідає він.

Бізнесмен додає, що насправді мета проекту була просто отримати рейтинги, а не допомогти бізнесу.  Тому він вибув із проекту до закінчення. 

«Для себе ми зрозуміли, що це не чесне визначення кращих, а банальна скандальна історія, в якій треба було зіграти відведену роль. Ми вирішили, що це трошки не наш рівень, і нам це не цікаво. Головне, щоб не було війни. А все решта ми переживемо», – підсумував Володимир Пащенко. 

Нагадаємо, луцький готель Patio di Fiori потрапив у гучний скандал у реаліті-шоу «Ревізори на порозі», де за звання кращого змагалися три українські готелі. 

Довідково:
Проект «Ревізори на порозі» – соціальне реаліті з елементами тревелу – тут готельєри обиратимуть найкращого, голосуючи власними грошима. У кожній програмі команда проекту відвідає три різні регіони та три різні готелі. Три пари готельєрів будуть по черзі гостювати одне в одного та оцінювати рівень сервісу. Обговорюватимуть, що таке гостьовий етикет, дрес-код та якісне обслуговування. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів