Поділитись:

Луцький бізнесмен взяв участь у реаліті-шоу: його запам'ятали

Вівторок, 15 лютого 2022, 10:10
Луцький бізнесмен взяв участь у реаліті-шоу: його запам'ятали

Провальний вікенд: гостей вигнали з готелю Patio di Fiori посеред ночі. Так анонсував «Новий канал» перший випуск нового соціального реаліті.

Тарас і Марія з Тернополя , Анна та Дмитро з Черкас, Володимир й Анастасія з Луцька стали учасниками першої передачі. А за звання кращого розпочали змагання хостелу «Тернопіль», комплекс Selena Family Resort (Черкаси) та Patio di Fiorі з Луцька. Щоправда, до кінця зйомки витримали не усі. У цьому можна переконатися, переглянувши «Ревізори на порозі».

Про це пише Перший канал соціальних новин

* * *

Першим гостей зустрічали у «Тернополі». «Коли я вперше побачив власників, я зрозумів – хостел», – скаже на камеру власник луцького закладу Володимир Пащенко. Його інспекція була нетривалою. Аби вирішити, що поселятися у хостел він не буде, ресторатору з обласного центру Волині знадобилося кілька хвилин.

«Я зрозумів, що ми будемо перебувати в такому… на дні, в жопі… Я не буду тут жити, пішли вони в сраку.. У Луцьку на вокзалі краще», – аргументував він знімальній групі свою поведінку.

«Він себе поводив, як ображений хлопчик», – намагалися пояснити цю відмову його конкуренти. А власник хостелу Тарас навіть спробував переломити ситуацію на свою користь під час вечері у таємному місці свого закладу

Однак дорослі розваги зі шмаганням Володимиру Пащенку видимої радості не принесли. «Це Содом і Гомора», – обурювався він. Після вечері лучани пішли – і вже не повернулися. Черкащани Анна та Дмитро ночували у хостелі самі. 

Луцький бізнесмен взяв участь у реаліті-шоу: його запам'ятали 

«Я дуже розчарований. Те, що було запропоновано, для мене неприйнятно. Ми покажемо, як має бути гостинність і стандарти чистоти», – наголосив Володимир Пащенко, залишаючи файне місто.

Й оцінив «Тернопіль» найнижчими балами (навіть нулем), тоді як гості з Черкас поставили високі або найвищі.

* * *
Із шиком, блиском, зарозумілістю і зверхністю – так в анонсі «Ревізори на порозі» розповідали про те, як готель Patio di Fiori зустрів своїх гостей.

«Стандарти нашого готелю дозволяють приймати людей із найвищими запитами. Не хочу хвастатися, але в нашому готелі зупинялися люди з розряду олігархів. Такий спектр послуг у нас не використовує жодний готель. Ми круті, ми сильні, ми переможемо», – розповідав знімальній групі «Нового», яка завітала до Patio di Fiori, Володимир Пащенко.

Після голосних заяв у Тернополі гості мали високі очікування до готелю в Луцьку по багатьох параметрах, зокрема й щодо чистоти. Але перші враження були у стилі «комплексом це складно назвати». Не пом’якшив їх і прийом. «Ні як ви доїхали, ні як перше враження…» – дивувалися нетактовності Пащенка черкащани.

І їх, і терноплян неприємно вразив конкурс дегустації вина та розпознаваня сортів устриць, яке їм влаштував власник Patio di Fiori. «Самоствердження за рахунок інших», – прокоментувала цей сюрприз Анна. «Було некомфортно. Зневага та спроба обезцінити гостей», – висловилися й тернополяни.

У номерах усіх гостей неприємно вразили якість прибирання та прозора стіна між ліжком та унітазом. Вони вважають таку обстановку неприйнятною для комфорту тих, хто мешкає у готелі.

Тарас назвав висловлювання Володимира Пащенка «показовою поркою». І його обурило, що лучани навіть не вибачилися, що створили незручності, коли не приїхали ночувати. «Всі гімно, а я Д‘Артаньян», – охарактеризував він поведінку опонента.

Гості знайшли у номерах чимало недоліків, серед яких – і порушення вимог до чистоти, і використання алергенних пухових подушок, і недопалки. «Видно, що з прибиранням недогледіли», – вважали вони.

Вечеряли усі на вулиці – смакували дари моря і вино. Тарас і тут дав свою оцінку – він заявив, що така трапеза має бути з гарніром. Інакше це не вечеря, а перекус.

Не обійшлося і без перепалок у процесі. Висловивши зауваження до побаченого, Тарас запитав у Володимира, звідки в того стільки пафосу.

Однак лучанин був непохитним щодо правильності ухваленого у Тернополі рішення. Мовляв, не зміг «змусити себе ночувати у бомжатнику». «У нього є суперсила дратувати людей», – охарактеризувала власника Patio di Fiori Марія.

Анна ж похвалила гарне озеленення і додала, що запримітила для себе кілька ідей для втілення. «Це моя дружина», – уточнив ресторатор стосовно того, хто створює цю красу.

Щоправда, ситуації в цілому це не врятувало. І коли гості прийшли на сніданок, їх і ніхто не зустрів, і нічого не подав. «Провальна вечеря. Ігнор зранку. Поїхали на оленячу ферму», – розповіли вони на камеру план дій на день.

А на ніч, коли і тернополяни, і черкащани ділилися враженнями, у Patio di Fiori їх вирішили підсилити. До номерів прийшла адміністраторка з вимогою виселятися. Мовляв, можуть бути тільки до опівночі, а не до 12.00 наступного ранку (як зазвичай у таких закладах).

Луцький бізнесмен взяв участь у реаліті-шоу: його запам'ятали 

Оцінювання закладу гості зробили орієнтовно о 23.30. «Це не те що гостинність – це шок», – коментували вони те, що їх посеред ночі просять на вулицю. «Ні» або «Ні, ні, ні і ще раз ні», – писали у відповідь на питання анкети, чи хочуть вони сюди повернутися.

* * *

Квапливі збори – і на вихід. Аби вирішити ситуацію, усі негайно вирушили на Черкаси, у заміський комплекс Selena Family Resort. Про те, що лучан не буде, черкащани дізналися, коли вранці зателефонували до Насті – адміністраторки луцького закладу, яка супроводжувала Пащенка у поїздці до Тернополя та зустрічала в обласному центрі Волині.

Щодо фінансової «оцінки», яка є вирішальною для перемоги, то її відповідно до правил шоу «в точку» отримав Тернопіль. Що і як оплачували, можна переглянути у повному випуску передачі.

«Це логічне рішення. Ситуація патова», – коментували гості прийом у Луцьку.

Дещо пізніше, Володимир Пащенко прокоментував сайту новин Луцька «Конкурент» свою участь у цьому телепроєкті.

Довідково:
Проект «Ревізори на порозі», аналогів якому немає на українському телебаченні, стартував на Новому каналі. Соціальне реаліті з елементами тревелу – тут готельєри обиратимуть найкращого, голосуючи власними грошима. У кожній програмі команда проекту відвідає три різні регіони та три різні готелі. Три пари готельєрів будуть по черзі гостювати одне в одного та оцінювати рівень сервісу. Обговорюватимуть, що таке гостьовий етикет, дрес-код та якісне обслуговування. Хто ж об’єктивно оцінить конкурентів, а хто завалить задля власної перемоги? Ведучою та модератором проекту стала Ганна Жижа, яка дев’ять сезонів працювала шеф-редактором співведучою «Ревізора».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів