Поділитись:

У Луцьку центральний басейн реконструюють за майже 65 мільйонів (фото)

Вівторок, 22 лютого 2022, 17:35
У Луцьку центральний басейн реконструюють за майже 65 мільйонів (фото)

У Луцьку планують реконструювати басейн олімпійського резерву/ Очікувана вартість ремонтних робіт – 64 мільйони 733 тисяч гривень.

Відповідний тендер на реконструкцію комунального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання», що знаходиться на проспекті Грушевського, 2а, розмістили у системі публічних закупівель Prozorro, інформує «Перший».

Замовником реконструкції є департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації. Аукціон проводитимуть 14 березня, а пропозиції прийматимуть до 13 березня. 

Саму ж реконструкцію мають закінчити до кінця 2023 року. На це планують витратити державні кошти та кошти місцевого бюджету. 

Проєкт реконструкції передбачає заміну системи водопідготовки, водопостачання та біохімічної очистки всієї системи двох басейнів (великого і малого), до розгляду пропонують системи OXIPERM PRO чи Bello Zon. Мають встановити теплові насоси, влаштувати системи замкнутого циклу переливу по двох басейнах. 

Також проєкт передбачає встановлення повноцінної системи вентиляції з кондиціюванням та підігрівом. Підрядник проведе реконструкцію приміщення великого басейну (влаштують розсувні системи для глядачів – трибуни), демонтує огороджуючі віконні конструкції, на перекритті господарських приміщень влаштує трибуни.

Проєктом передбачене й проведення капітального ремонту по всіх приміщеннях СДЮШОР, заміну всіх внутрішніх систем водопостачання, теплопостачання, електропостачання (зовнішні мережі по потребі).

Також проєктом мають передбачити повноцінний комплекс для реабілітації спортсменів та комплекс заходів щодо інклюзивності будівлі басейну. До того ж тут хочуть облаштувати приміщення для перебування тренерів, а також – матерів з дітьми. 

Тут облаштують тренажерну залу, приміщення для занять «сухим плаванням» (тренування спортсменів без води), кардіо-залу, замінять вишки для стрибків у воду та облаштують мультифункціональний майданчик.

У Луцьку центральний басейн реконструюють за майже 65 мільйонів (фото)

Нагадаємо: у Луцьку планують також добудувати спортзал для ігрових видів спорту до ОДЮСШ на вулиці Шевченка та добудувати спортивно-тренувальний центр до ДЮСШ №3, що на вулиці Глушець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
10:10
29 березня 2024
24 березня 2024
16 березня 2024
14 березня 2024
24 лютого 2024
22 лютого 2024
12:51
14 лютого 2024
31 січня 2024
27 січня 2024