Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 20 лютого 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про літак британської розвідки

У небі над Луцьком помітили літак, який належить британській розвідці. Про це повідомив телеканал «Конкурент TV».

За даними сайту Flightradar, який відстежує траєкторії польотів, помітно, що літак вилетів з Норт-Хайкема, який розташований у частині міського району Лінкольна, що у Великій Британії.

Британський розвідник кружляв не лише над Луцьком, а і над іншими містами. Із заходу України його шлях перекинувся на Житомирську та Вінницьку області.

Про «Богдан Моторс»

Сумний фінал спіткав виробничі активи «Богдан Моторс» у Черкасах та Луцьку. Частину майна автозаводів «Богдан» виставили на продаж у системі Prozorro Продажі. У якості продавця виступає арбітражний керуючий Євген Шиман, призначений судом у справі про банкрутство ПрАТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс».

На аукціон, який має відбутися 3 березня 2022 року, виставили нежитлові приміщення та земельні ділянки у Луцьку (за адресою вул. Зв'язківців, 15) та у Черкасах (за адресою вул. Чигиринська, 60) загальною вартістю 76 млн гривень. Йдеться про комплекси цехів, лабораторій та іншу заводську нерухомість, які раніше входили в орбіту виробничих активів «Богдан Моторс».

Про скандал з готельєром

Власник луцького закладу Patio di Fiori Володимир Пащенко потрапив у скандал на зйомках першого випуску нового соціального реаліті-шоу «Ревізори на порозі» на «Новому» каналі.

Так, номерах Patio di Fiori усіх гостей неприємно вразили якість прибирання та прозора стіна між ліжком та унітазом. Гості знайшли чимало недоліків, серед яких – і порушення вимог до чистоти, і використання алергенних пухових подушок, і недопалки.

У коментарі журналістам ІА «Конкурент» готельєр розповів, що замість популяризації й підтримки готельного бізнесу автори шоу вболівали за рейтинги і створювали скандали. Тому він вибув з проєкту до його закінчення.

Про «банду циган»

У Луцьку на автостанції з'явилося образливе попередження про «циган, які чіпляються до людей, жебракують і крадуть». 

Наклейку з не найкращими фотографіями людей ромської національності приклеїли просто до будівлі автовокзалу. Автори наклейки закликають «не вступати з ними в діалог та не давати грошей шахраям».

Тим часом прохачів на автовокзалі помітно поменшало. Це пов'язують із роботою луцьких муніципалів, які чергують на території та запобігають подібним випадкам. 

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів