Поділитись:

Телеканал «Конкурент TV» транслюватиме всеукраїнський телемарафон до Дня єднання (відео)

Вівторок, 15 лютого 2022, 16:10
Телеканал «Конкурент TV» транслюватиме всеукраїнський телемарафон до Дня єднання (відео)

Вперше в Україні до Дня єднання усі телеканали об'єднуються у спільний телемарафон для консолідації українського суспільства  в умовах інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на свідомість українців.

Дивіться телемарафон у середу 16 лютого з 08:00 до 10:00 та з 19:00 до 20:00 на телеканалі «Конкурент TV».

Дивіться телеканал «Конкурент TV» у кабельних мережах «Люкс-лінк» і «Воля-Кабель», на медіасервісах MEGOGO та Київстар ТБ, а також дивись у Ютуб.

Зазначимо, 16 лютого 2022 року визначено Днем єднання згідно з Указом Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства». Цього дня передбачено: підняття Державного Прапора України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах; виконання о 10.00 Державного Гімну України, а також проведення закордонними дипломатичними установами України в державах перебування відповідних іміджевих заходів, спрямованих на єднання та підтримку України.

Також, у навчальних закладах країни проведуть заходи, присвячені консолідації українського суспільства, зокрема урок єдності (16 лютого) та урок медіаграмотності (17-18 лютого), зустрічі із захисниками України та інші патріотичні заходи.

До того ж, Кабмін доручив Мінкультури та Державному агентству з питань кіно забезпечити проведення 16-20 лютого марафону фільмів, створених за часів незалежності України, на екранах кінотеатрів та телеканалів.

Міністерству реінтеграції тимчасово окупованих територій доручили провести 15-28 лютого засідання за круглим столом, виступи творчих колективів та інші заходи, спрямовані на консолідацію українського суспільства у Донецькій, Луганській та Херсонській областях.

#UAразом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів