Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 13 лютого 2022, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про диво-ДТП

У Липинах зранку у вівторок, 8 лютого, автомобіль Chevrolet влетів у відбійник. Залізна конструкція проштрикнула салон легковика наскрізь. Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці. 

Дивом у ДТП не постраждали ані водій, ані пасажирка. Як повідомив завідувач диспетчерської Центру екстреної медицини Волині Станіслав Лінник, вони відмовилися від надання медичної допомоги.

За словами речниці волинських правоохоронців Ольги Бузулук, на водія склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 139 (Пошкодження шляхів, залізничних переїздів, інших шляхових споруд та технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів для їх усунення) КУпАП.

Про голосистого диякона

Волинянин Василь Палюх із села Сошичне Камінь-Каширського району 6 лютого взяв участь у музичному шоу «Голос країни». Василь навчається, нещодавно склав іспити, також він прислуговує у церкві та є дияконом.

Під час виконання пісні «O sole mio» до нього обернулися троє суддівСвятослав Вакарчук, Надія Дорофеєва та Потап. Усі вони боролися за талановитого юнака.

Василь Палюх розповів, що дуже хотів потрапити у команду Олі Полякової. Проте вона єдина не повернулася до Василя та порадила йому йти в команду Вакарчука. Зрештою хлопець обрав Потапа і пройшов далі.

Про нового директора лікарні

Олександр Дудар здобув перемогу в конкурсі на зайняття посади директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня». Про це на своїй фейсбук-сторінці написав депутат Волиньради Михайло Імберовський.

Варто зазначити, що Олександр Дудар був єдиним претендентом на цю посаду. З грудня 2019 року Олександр Дудар виконував обов’язки директора цього Волинської обласної клінічної лікарні.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про дитячу стоматологиню

Не боятися стоматолога та вибрати такого, з яким буде комфортно, – це дуже важливо, коли планується йти до лікаря з дитиною. 

Завідувачка відділення дитячої стоматології КП «Луцька міська дитяча поліклініка» Наталія Дручик працює з дітьми вже 36 років. І у переддень Дня стоматолога, який у всьому світі відзначають 9 лютого, розповіла журналістам ІА «Конкурент», як правильно підготувати дітей до візиту до стоматолога  та дала поради по догляду за зубами.

З порадами досвідченої лікарки можна ознайомитись у нашому ексклюзивному матеріалі Як зберегти здоров’я дитячих зубів: поради луцької стоматологині

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів