Поділитись:

Густонаселені райони Луцька без сполучення: куди зникли маршрутки (відео)

Четвер, 10 лютого 2022, 19:56
Густонаселені райони Луцька без сполучення: куди зникли маршрутки (відео)

За кілька останніх років так званою «транспортної реформи» у Луцьку зник десяток автобусних маршрутів, які сполучали різні куточки міста. Більшість маршрутів пролягали через густонаселені райони і були дуже зручними для лучан. Так, автобуси № 4, 8, 9а, 16, 17, 17а, 18, 20, 23, 29, 33, 47 – просто зникли з транспортної карти міста, а інших альтернативних варіантів – міська рада досі не запропонувала.

На вулиці Карпенка-Карого велика кількість багатоповерхівок, а також прилягає густонаселений мікрорайон 55. Та ось попри те що тут проживає багато лучан досі громадського транспорту тут немає. Лучанам, котрі тут проживають доводиться йти на зупинку аж до проспекту Соборності. 

Раніше, Карпенка-Карого із центром міста та іншими мікрорайонами сполучав автобусний маршрут №23. Утім він зник з вулиць міста. Така ж сама доля спіткала і мешканців вулиці Ветеранів, що неподалік. Тут і багатоповерхівки, і дві школи. Кілька років тому у Луцьку існував маршрут №18, який проїжджав цією вулицею і сполучав з проспектом Відродження. Утім і він – безслідно зник і нині тут немає жодної маршрутки. 

Детальніше про зниклі автобусні маршрути – у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Нагадаємо, що на Волині рейсовий автобус сполученням «Ковель – Рудня» не зміг проїхати по ґрунтовій дорозі – пасажирам довелося йти пішки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів