Поділитись:

Неприємний сюрприз у день Св.Валентина – охочим одружитись доведеться заплатити за подвійним тарифом (відео)

П'ятниця, 11 лютого 2022, 21:28
Неприємний сюрприз у день Св.Валентина – охочим одружитись доведеться заплатити за подвійним тарифом (відео)

Дня Святого Валентина очікують усі закохані. Багато дівчат мріють почути у цей день освідчення в коханні, або пропозицію руки і серця. А ще – багато пар мріють одружитися саме у цей святковий день. Та ось охочих зареєструвати свій шлюб у День Валентина чекає трішки неприємний сюрприз – якщо зазвичай церемонія розпису у Луцькому РАЦСі вартує близько тисячі гривень, то у цей день ціна зростає удвічі.

Про це телеканалу Конкурент ТV повідомила пара молодят, яка заздалегідь подала заяву про реєстрацію шлюбу у День закоханих 14 лютого.

Попередньо закоханим озвучили суму – розпис коштуватиме майже 1000 гривень. Однак, за кілька днів до свята, коли наречені звернулись у РАЦС аби оплатити послугу – вони побачили у квитанції вдвічі більшу суму. У коментарі журналістам телеканалу Конкурент TV директорка установи зауважила, що підняття ціни у такі дні – звична справа.

Подробиці – у відео.

Нагадаємо, що у Луцьку в День святого Валентина, 14 лютого, всі закохані з 8:00 до 20:00 зможуть подати заяву для реєстрації шлюбу або одружитися, якщо реєстрація шлюбу призначена на цей день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів