Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 11 лютого

П'ятниця, 11 лютого 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 11 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 11 лютого.

Про депутата-боржника

Депутат Луцької міської ради від фракції «Слуга народу» Андрій Костенко не відвідує сесій тому, що, ймовірно, переховується від колекторів. Нібито через борги депутат уникає публічності й не з’являється у Луцькій міській раді. Про це ІА «Конкурент» стало відомо з власних джерел.

Депутати місцевих рад виконують свої повноваження на громадських засадах, тобто, не отримують за це грошей. Вони працюють чи ведуть свій бізнес, можуть хворіти чи відпочивати, тож іноді пропускають сесії. Але коли депутат пропускає більшість засідань – постає питання: а для чого він взагалі балотувався до ради?

Відповідь на це та інші питання – у нашому матеріалі Депутат Луцької міської ради переховується від колекторів.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 11 лютого

Про «паркохама»

У четвер,10 лютого, мунвартівці помітили позашляховик Land Rover, припаркований на «зеленій» зоні (точніше, на тому, що від неї залишилося) на вулиці П’ятницька Гірка у Луцьку.

За словами муніципалів, минулого літа цю територію відновили та засіяли травою з квітами. Проте, на сьогодні «лишилась одна багнюка від коліс автомобіля».

За порушення п. 15.10 «є» ПДР, власнику транспортного засобу виписали штраф згідно з ч. 1 ст. 122 КУпАП у розмірі 340 грн.

Про нового директора лікарні

Олександр Дудар здобув перемогу в конкурсі на зайняття посади директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня». Про це на своїй фейсбук-сторінці написав депутат Волиньради Михайло Імберовський.

Варто зазначити, що Олександр Дудар був єдиним претендентом на цю посаду. З грудня 2019 року Олександр Дудар виконував обов’язки директора цього Волинської обласної клінічної лікарні.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 11 лютого

Про крадений ліс

У четвер, 10 лютого, близько 17:00 до поліції надійшло повідомлення від майстра лісу про незаконну порубку у Рудниківському лісництві. Невідома особа зрубала п'ять дерев осики, суму завданих збитків встановлюють.

Співробітники групи реагування патрульної поліції з’ясували, що до вчинення правопорушення причетний 43-річний мешканець села Чорниж. Деревину вилучили.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду) Кримінального кодексу України.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів